2777
2789
عنوان

نظرتون راجب جشن تعیین جنسیت چیه؟

412 بازدید | 35 پست

من دوست دارم برای بچمون بگیریم،شوهرم خیلی مخالفه.من میگم سورپرایز چیز قشنگیه،همون چیزی که قراره خوشحالمون کنه رو با بقیه جشن میگیریم،اون میگه یه رسم بیخود رو ما ادامه میدیم همینجور جشنه تجملاتیش میکنن ممکنه چندسال دیگه یه زن و شوهر که نتونن جشن بگیرن لعنت بفرستن به ماهایی که اینکارو راه انداختیم.مثه سیسمونی که معلوم نیست کی راه انداخته.میگه جشن میگیریم ولی نه به این اسم،همه رو دعوت میکنیم بخاطر خوشحالی که بچمون میخواد بدنیا بیاد.ولی من میگم مثه تولده و سورپرایز قشنگه هرکی تو وسعش بگیره قشنگه.

شما گرفتین؟نظرتون چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اگه یه مهمونی خانوادگی بدون تجملات باشه اتفاقا خیلی هم شیرین و به یادموندنی میشه خرج اضافش سه تا بادکنک باشه فقط حالا کیکم نمیخواد شیرینی که تو مهمونی هست

با شوهرت موافقم 

برای دل خودتون فقط با حضور دوتا خانواده بگیرید 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

مسخره س

با هزینه اضافی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

من خوشم نمیاد 

خنده داره برام

نهایت دونفره باشه

چون جنسیت بچه من صددرصد به غیر از دوسه نفر برای کسی جذابیتی نداره

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ