2777
2789
عنوان

نظرتون راجب جشن تعیین جنسیت چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 35 پست

به نظرم کار خیلی مضخرفیه که ای ایها الناس جمع شید بچم دختره یا پسره خب خر که قرار نیست به دنیا بیاریم یا پسره یا دختر این از اول بشریت بوده و تا اخر دنیا هم خواهد بود چیز خاص و متفاوتی نیست ک براش زالام زیمبو راه بندازیم

اکنون شدم به مستان،چون ابروی تو مایل

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگ حالت پز دادن و چشم و همچشمی داره.

یه روز جشن تعیین جنسیت.

یه روز جشن دندون.

یه روز جشن پوشک.

یه روز جشن ختنه.

یه روز جشن بابای ممه.

یه روز جشن پریود.

بعدم هر کی سعی کنه از اون یکی بزنه جلو.

اگرم یکی نتونست، دق کنه که نتونست مثل جاری و خواهر شوهر و دختر خاله اش باشه....

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

این جشن رو امریکایی ها میگیرن توش هم بقیه میان کادو هدیه میدن مثل سیسمونی ما اونجام پولداراش میگیرن کلا یه جشن تجملی هستش به نظر منم مسخره است ایران بعضی جاها جشن ۱۰ روزه میگیرن ۱۰ رور بعد زایمان که مادر میتونه بلند شه

با شوهرت موافقم حرفش منطقیه

بنظرم خیلی مسخره ست

جنسیت بچه از دوحالت خارج نیست

تو فیلمهایی که من دیدم برای هردو هم ذوق میکنن خوب دیگه چه کاریه جشن گرفتن و اونجور بالا پایین پریدن!!!!!!

ولی اگر دلت میخواد بگیر

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
جشن توی این وضع کرونا؟ طرف جشن عروسیشم لغو میکنه...جشن جنسیت چیه دیگه؟ یاد جشن ختنه سوران افتادم که ...

عزیزم الان رو نگفتم.۳ماه دیگه،اونم فقط ۱۰نفری با پدرومادر اینا.چون ما فامیل زیاد نداریم

من خودم نگرفتم ولی یکی از فامیل ها گرفت خیلیییی خوب بود به نظرم دوست داری بگیر

ما اصلا کادو اینا نبردیم اونم یه کیک کوچیک و یه ظرف میوه آماده کرده بود ولی هیجان داشت من که خوشم اومد