من دوست دارم برای بچمون بگیریم،شوهرم خیلی مخالفه.من میگم سورپرایز چیز قشنگیه،همون چیزی که قراره خوشحالمون کنه رو با بقیه جشن میگیریم،اون میگه یه رسم بیخود رو ما ادامه میدیم همینجور جشنه تجملاتیش میکنن ممکنه چندسال دیگه یه زن و شوهر که نتونن جشن بگیرن لعنت بفرستن به ماهایی که اینکارو راه انداختیم.مثه سیسمونی که معلوم نیست کی راه انداخته.میگه جشن میگیریم ولی نه به این اسم،همه رو دعوت میکنیم بخاطر خوشحالی که بچمون میخواد بدنیا بیاد.ولی من میگم مثه تولده و سورپرایز قشنگه هرکی تو وسعش بگیره قشنگه.
به نظرم کار خیلی مضخرفیه که ای ایها الناس جمع شید بچم دختره یا پسره خب خر که قرار نیست به دنیا بیاریم یا پسره یا دختر این از اول بشریت بوده و تا اخر دنیا هم خواهد بود چیز خاص و متفاوتی نیست ک براش زالام زیمبو راه بندازیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
این جشن رو امریکایی ها میگیرن توش هم بقیه میان کادو هدیه میدن مثل سیسمونی ما اونجام پولداراش میگیرن کلا یه جشن تجملی هستش به نظر منم مسخره است ایران بعضی جاها جشن ۱۰ روزه میگیرن ۱۰ رور بعد زایمان که مادر میتونه بلند شه