2777
2789
عنوان

زنداداشم

700 بازدید | 34 پست

بچه ها شما زنداداش تون باهاتون چطوری رفتار میکنن خوبن؟ 

زنداداش من خیلی بی ادبه و شدیدا نیاز به توجه داره خستم کرده هر چی سعی میکنم  یک چند وقتی کمتر ببینمش تا اعصابم آرومتر بشه نمیشه

من آدمی نیستم که صرف اینکه زنداداشه باهاش بد باشم مثلا عاشق خواهر شوهرامم کلا از ادب و احترام خیلی خوشم میاد 

در ضمن برادر دوست هم نیستم بهیچ وجه 

بگین چیکار کنم از دستش تو رو خدا دیوونم کرده😖😣😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن داداش منم باخواهرکوچیکترم اینجوریه ولی به من خیلی احترام میزاره دلیلش ونمیدونم چون شاید من ۵سال ازش بزرگترم ولی منم احترامش ودارم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

هرچقد حساس تر باشی بیشتر اعصابت خورد میکنه تا میتونی فاصله بگیر ازش خودتو بزن به بیخیالی

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

وقتی برادر دوست نیستی میتونی خیلی راحت بنشونیش سر جاش اونم رک و مستقیم 

من چون خیلی برادر دوست هستم مجبورم همه چیز زن داداشم رو هم تحمل کنم 

اسلام دست و بالم رو بسته 

تو که بسته نیستی چرا؟؟ 

اسرائیل باید از صفحه ی روزگار محو شود
چرا چیکار میکنه؟

رفتارای بچه گانه یا بی ادبی و توهین جلو همه 

مثلا حرفایی میزنه که به خیال خودش شوهرم رو جذب خودش کنه طفلک نمیدونه همسرم چندشش میشه ازش 

یا مدام بچم رو با لحن بدی صدا میزنه و مسخره میکنه

بی خیال باش اصلا دیدار کمتر من کلا رفت وامد به صفر رسوندم واقعا کشش ندارم

منم خیلی کم کردم ولی اون خیلی علاقه داره زنگ میزنه دعوتمون میکنه ما نمیریم دلم هم براش میسوزه ولی بعد پشیمون میشم

رفتارای بچه گانه یا بی ادبی و توهین جلو همه  مثلا حرفایی میزنه که به خیال خودش شوهرم رو جذب خو ...

وا چه بی شخصیت

اینقدر بی محلی کن تا بفهمه. سعی کن زیاد نبینیش

در مورد بچت هم رک باش و دو سه بار خیطش کن 

خدا کنه خدا واست بسازه
منم خیلی کم کردم ولی اون خیلی علاقه داره زنگ میزنه دعوتمون میکنه ما نمیریم دلم هم براش میسوزه ولی بع ...

از سر سادگی حتما حرف میزنه 

دو سه بار بهش بگی درست میشه

اسرائیل باید از صفحه ی روزگار محو شود