2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 34 پست
چند دفعه تا حالا طفلک خودش اومده پیشمون گریه کرده که پشت سر ما بد گفته و معذرت خواهی کرده ولی باز هم ...

پس احتمالا دست خودش نیست اینطوری بار اومده.

فک کنم فقط مدارا با ایشون جواب بده.⚘

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
خیلی ساده هست یعنی سادگی رو رد کرده مثلا غذا درست میکنه می‌فرسته ما تشکر میکنیم بعد فرداش جلو همه یک ...

این عتیقه رو داداشت از کجا پیدا کرده؟ باهاش رک حرف بزن در تنهایی 

و بگو بخاطر رفتاراش میخوای رابطه رد خیلی کم رنگ کنی 

شاید به خودش اومد

اسرائیل باید از صفحه ی روزگار محو شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین داستان و دارم و خداروشکر کلا باهاش قطع رابطع کردم یه دختر بی ادب و لوس بود که احترام و حد و حدود سرش نمیشد حتی خانواده خودشم نمیتونن تحملش کنن و الان که رابطه باهاش ندارم خیلی راحتترم 

این عتیقه رو داداشت از کجا پیدا کرده؟ باهاش رک حرف بزن در تنهایی  و بگو بخاطر رفتاراش میخوای ر ...

خودمونم موندیم 

قبلا باهاش زیاد حرف میزدم میگفت چشم تو راست میگی ولی فرداش دوباره همون کارای قبلیشو تکرار می‌کرد 

خسته شدم دیگه نمی خوام باهاش حرف بزنم

منم همین داستان و دارم و خداروشکر کلا باهاش قطع رابطع کردم یه دختر بی ادب و لوس بود که احترام و حد و ...

منم سعیم همینه که کمتر ببینمش ولی خب باز حتی بعد از دو ماه سه ماه هم که میبینمش اذیت میشم ناراحت هم نیستم که با برادرم ازدواج کرده اتفاقا برادرم راضیه ما هم براش خوشحالیم فقط میگم من نبینمش ولی نمیشه باز😖