2777
2789
عنوان

زنداداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 34 پست
زن داداش منم باخواهرکوچیکترم اینجوریه ولی به من خیلی احترام میزاره دلیلش ونمیدونم چون شاید من ۵سال ا ...

منم ازش 5 سال بزرگترم و اخلاقم اینه که به مردم احترام بزارم که به من بی. احترامی نکنن ولی زنداداشم انگار دست خودش نیست نمیتونه بی ادبی نکنه مخصوصا تو فامیل ما خیلی آبرودار هستیم اینم که کلا آبروی مارو برده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ازش 5 سال بزرگترم و اخلاقم اینه که به مردم احترام بزارم که به من بی. احترامی نکنن ولی زنداداشم ا ...

پس اگه اینطوریه زن داداشت کرم داره عزیزم باید حالش وحسابی بگیری که آدم بشه شرمنده رک حرف زدم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
وقتی برادر دوست نیستی میتونی خیلی راحت بنشونیش سر جاش اونم رک و مستقیم  من چون خیلی برادر دوست ...

من نمیتونم جواب میده از این کوچه بازاریاست خیلی بی ادبه من جوابم سکوت و رفت و آمد کمه

از سر سادگی حتما حرف میزنه  دو سه بار بهش بگی درست میشه

خیلی ساده هست یعنی سادگی رو رد کرده مثلا غذا درست میکنه می‌فرسته ما تشکر میکنیم بعد فرداش جلو همه یک حرفی میزنه آبرومون رو میبره چن دفعه بهش گفتم اینقدر زحمت نکش فقط احترام رو نگه دار مخصوصا تو فامیل نمیفهمه مثلا مهمونی که میریم کنار ما نمیشینه میره روبرو با یکی از فامیلا صمیمی میشه پچ پچ میکنه فکر میکنه اینجوری ما رو حرص میده 

جا جلوی کسانی که ما خیلی آبرو داریم باهاشون یکدفعه ازم پرسید اینو چند خریدی منم لبخند زدم گفتم چند می ارزه گفت چمیدونم تو که همیشه ارزون خری بعد هم بلن بلند به مسخره خندید در حالی که من همیشه لباس کم میخرم اما برند اون زیاد می‌خره ولی از دست فروش هم خرید میکنه

بنظرم باهمچین ادمی که توصیف کردین همون سکوت و کم کردن رابطه راه خوبیه. اگه میتونی وروی اون هم تاثیر داره کمی باش حرف بزن درمورد رفتاراش. اگه سختته پیامکی باش حرف بزن. البته اگه مطمئنی تاثیری داره.

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
اه اه اونقد بدم میاد از زن داداشای بی ادب و بی معرفت

همیشه از راه که میاد ابروهاشو میگیره بالا میره بالا میشینه کم محلی میکنه اول ببینه ما باهاش چطوری هستیم در حالی که ما همیشه با احترام جلوش پا میشیم و لبخند میزنیم 

یک دفعه مامانم رو زمین نشسته بود این روبروی مامانم رو مبل پاشو انداخته بود رو پاش جوری که پاش بیست سانت با دهن مامانم فاصله داشت پاشو برنمی‌داشت 

من خودم پام که رو پام باشه مادر شوهرم کنارم یا رو زمین بشینه سریع پامو بر میدارم خواهر شوهرامم به همین خاطر منو خیلی دوست دارن همش از من تعریف میکنن اونا هم خیلی مودبن

بنظرم باهمچین ادمی که توصیف کردین همون سکوت و کم کردن رابطه راه خوبیه. اگه میتونی وروی اون هم تاثیر ...

چند دفعه تا حالا طفلک خودش اومده پیشمون گریه کرده که پشت سر ما بد گفته و معذرت خواهی کرده ولی باز همون شده 

چند دفعه تا حالا طفلک خودش اومده پیشمون گریه کرده که پشت سر ما بد گفته و معذرت خواهی کرده ولی باز هم ...

ماهم یه نمونشو‌داریم نگران نباش فقط تونستیم قطع رابطه کنیم چند ساله البته اون به داداشم گفته خواهرات پاشونو تو خونه من نذارن

یهو دیدی خوردمت😏