2777
2789

نویسنده قلم خوبی داشت ولی اینا همه تاثیر خیلی بدی رو آدم می ذاره و توقع آدم رو نسبت ب همه چی بالا میبره ن تنها این رمان تمام رمان هایی ک تو تلگرام هستن و تو کانالا 

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رمان قشنگیه من که دوست داشتم چندسال پیش خوندم

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌

اصلا ارزش نداره وقتت رو بزاری....

یعنی دقیقا از لحاظ ارزش ادبی زیر خط فقره....

توهمات ذهن بیمار نویسنده ست و خیلی حال بهم زن!

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

۱۹ سالم بود ازدواج کردم  با ۱۲ سال اختلاف سنی 

منو شوهر خییییییییلی عاشق هم بودیم بدون کوچیکترین بی احترامی یا اینکه حتی کسی از دعواهامون خبر داشته باشه بحثیم داشتیم  قهرم بودیم شب باید حتما آشتی میکردیم   اگه کسیم پیشمون بود نمیزاشتیم اون متوجه بشه   خلاصه عشقمون مثال همه بود از لحاظ مالی عم کاملا در رفاه بودم 

به حکمتش دل بسپار....