2777
2789
پرید پس😐🤦/

اره ولی خب مشکل اینجاس میره و میاد تو دخترایی که باهاش بودن مدتی ک با من هست زیاد تره😁😂

نياز دارم فقط اونی كه دوس دارم بهم خيره بشه و لبخند بزنه ^.^

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فهمیده بدونش نمیتونم چن ساله که صبر کردم هر کار گفت کردم ولی دیگه میخوام یه مدت ولش کنم ببینم میاد ی ...

افرین منم عاشق یکی دیگهبه خودم گفتم امسال اگه دیدمش نگاش نمی کنم بعد همینکه دیدمش دیوونش شدم همینجوری قربون صدقش میرفتم

هًٍٰٖــسًٍٰٖـتًٍــــمًٍ وًٍلًٍـــــــےًٍ خًٍــــــــــــسًٍتــًٍمًٍ♥→∞
اونیکه دوستت داره هیچوقت پیش تو مغرور نیست ✌

همیشه مغرور نیس بعضی وقتا خیلییی مهربونه ولی بعضی وقتا خیلی بی احساس اصن انگار غریبم براش نمیدونم فازش چیه واقعا

چن سال کارش اینه خسته نمیشه یعنی؟

تو چرا خسته نمیشی چرا قبولش میکنی؟؟؟

به خدا حیفه  لحظه ای که بخوای بهش فکر کنی ....

بزارش کنار فراموشش کن منتظرش نباش برگشت قبولش نکن خودتو دوست داشته باش

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
افرین منم عاشق یکی دیگهبه خودم گفتم امسال اگه دیدمش نگاش نمی کنم بعد همینکه دیدمش دیوونش شدم همینجور ...

ره سخته اصلا نمیشه من به خودم گفتم تا دوماه طرفش نمیرم بعد ی چیزی دستم داره میرم سرکارش خیلی سرد بهش میدم میگم نمیخوام چیزی ازت پیشم باشه دیگه بفهمه برام مرده

ولی خب خدا کنه طاقت بیارم تا دو ماه

تو چرا خسته نمیشی چرا قبولش میکنی؟؟؟ به خدا حیفه  لحظه ای که بخوای بهش فکر کنی .... بزارش کنا ...

اولین کسی بود که واقعا عاشقش شدم حس من وابستگی نیس من جز لاشی بازی چیزی ازش ندیدم ولی بازم موندم باهاش گفتم تازه 20سالشه اینکارا عادیه ولی خب نمیدونم تا کی میخواد ادامه بده

ره سخته اصلا نمیشه من به خودم گفتم تا دوماه طرفش نمیرم بعد ی چیزی دستم داره میرم سرکارش خیلی سرد بهش ...

منم تا چند وقت تو فاز فراموشی بودم اما همینکه عکسشو دیدم دلم براش رفت  

هًٍٰٖــسًٍٰٖـتًٍــــمًٍ وًٍلًٍـــــــےًٍ خًٍــــــــــــسًٍتــًٍمًٍ♥→∞
اولین کسی بود که واقعا عاشقش شدم حس من وابستگی نیس من جز لاشی بازی چیزی ازش ندیدم ولی بازم موندم باه ...

به خودت رحم کن 😭😭😭😭😭😭😭 به پدرت به مادرت 

کاش میتونستم کمکت کنم تورو خدا این کارو با خودت نکن 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
به خودت رحم کن 😭😭😭😭😭😭😭 به پدرت به مادرت  کاش میتونستم کمکت کنم تورو خدا این کارو با خود ...

مامانم چیزی نمیگه فقط میگه وابسته زیاد نشو برای ازدواجم روش حساب باز نکن ادم موندن نیس ولی خب من 15سالم بود باهاش دوس شدم دیگه موندم باهاش