2777
2789
فقط مغرور باش/ بدتر از خودش/ نشنیدی پسر مغرور عاشق دختر مغرور تر از خودش میشع😐؟!/

اشتباهم این بود که مغرور نبودم باهاش 

نياز دارم فقط اونی كه دوس دارم بهم خيره بشه و لبخند بزنه ^.^

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل خودش .محل نده زیاد نشون نده ک خوشت میاد ازش  خیلی معمولی باهاش رفتار کن ،تا خودش پی ام ندا ...

میدونه عاشقشم چن ساله باهاش بودم ولی اینقدر رفتم طرفش پرو شده ولی میخوام جبران کنم این مدتو من تا الان نخواستم از خودش بدتر بشم ولی کاری میکنم خودش برگرده

مثل خودش از خودشم سگ تر😬😂

😂😂😂باید همینکارو کنم مرتیکه بیشعور لیاقت محبتو نداره فقط پاچه میگیره

میدونه عاشقشم چن ساله باهاش بودم ولی اینقدر رفتم طرفش پرو شده ولی میخوام جبران کنم این مدتو من تا ال ...

خب کافیه دقیقا برعکس همینایی ک گفتی عمل کنی 

دیده دوسش داری دور برش داشته .تو هم محلش نده تا بفهمه تو از خوبیع خودت بوده ک باهاش درست رفتار کردی 

از بس رفتم طرفش فک کرده چ خر بزرگیه😐

اون غرور کاذب داره یکم تحویلش نگیر خودش میاد

انسان خوبی باش ولی وقتت رو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن🤷‍♂️الهی یهویی همونی بشه ک دلتون❤میخواد 
تو جمع کم‌محلی کن بسوزه بعدا بیتفاوت باش 

اینکارا رو کردم ولی بعدش طلبکارم شده مثلا جلو من با دوستم گرم میگیره منم برای اینکه نشون بدم مهم نیس چیزی نمیگم ولی بعدش ی کاری میکنه گریه شم جلوش

اگه عشقته اول یه کاری کن متوجه شع تو هستی بعد دست نیافتنی باش    

فهمیده بدونش نمیتونم چن ساله که صبر کردم هر کار گفت کردم ولی دیگه میخوام یه مدت ولش کنم ببینم میاد یا عشق من یه طرفس