2777
2789
عنوان

چالش اعتراف همه بیاین🤣

312 بازدید | 14 پست

خدایی چیزای باحال بگین بخندیم مثل این

این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا می‌درند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤.                                        اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤

لطفا برای کاهش مراجعه به مراکز درمانی از پزشکان و روانشناسان و متخصصانی 💊💉که در این پویش رایگان شرکت کردند مشاوره بگیرید.

توى تنها تاپیکم هست آدرس پیجش

روزهای کرونا#

1.بعضی پستام شوخیه 2.هرچه میخواهید فقط از پروردگار بخواهید

خونه ماخوشحالی عمومی میشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پارسال همچین حرفی زدم خون اومد جلو چشاش😁😁 زیر ی دیقه گفتم الکی بود

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
اگه داشتین از جلوی خونه ای رد میشدین و رو سرتون آب یا یونولیت ریختن من بودم البته چندسال پیش

آره منم تو نایلون آب میرخان بعد مینداختم رو سر مردم🤣

این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا می‌درند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤.                                        اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤

اعتراف میکنم منم همین کار خانوم رو کردم با این تفاوت که اولش همسرم جا خورد بعد فرداش کلی خوشحال بود و عروسک و گل خریده بود دیگه فکر کنم 10 روز گذشت گفت میخوام با مامانم صحبت کنم عروسی رو جلو بندازیم دیگه گفتم نمیخواد الکی بود تا دوروز تو قیافه بود 😂الانم میگه بعد عروسی با خودت میامwc تا 2 تا عکس بیبی چک مثبت نفرستی شوکم کنی😎😂

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

اعتراف میکنم ی بار با اگیپمون دور هم بودیم و کرم ریختنم گرفت و گفتم کع زنگ بزنن ب مظلوم ترین دوستمون کع هر صب  تو دبیرستان اذیتش میکردم اون روزم یکی از بچع ها خوب بلد بود اشک تمساح بریزع و بازیگر خوبی بود زنگ زد بهش گفت کع من تصادف کزدم و بیمارستانم و حالم خوب نیست اون بنده خدام ترسیدع  زنگ میزنع ب تک تک بچع های همین اکیپ و اونام تایید میکنن دیگ باورش میش اومد تاکسی گرفت کع برع بیمارستان دلم براش سوخت و خودم زنگ زدم گفتم سالمم😂بیمزع هم خودتی بای😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

اگه داشتین از جلوی خونه ای رد میشدین و رو سرتون آب یا یونولیت ریختن من بودم البته چندسال پیش

اگه ی دحتر ابتدایی هم رو سرتون از سرویس ون مدرسه سر ظهر تف میکرد من بودم🙈🙈 از همین تریبون از همشون عذر خواهی میکنم... همشون هم پسرهای جوون مو خشگل بودن😁 احتمالا الان 40 _50 ساله ن😁

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

اعتراف نیکنم یبار بچه بودم به ی شماره زنگیدم ..الکی وضعیتمو بحرانی جلوه میدادم میگفتم کممممک من تو آسانسور گیر کردم😐🤣صدامو قطع و وصل میکردم بریده بریده حرف میزدم.هی میفتم داره نفسم تنگ میشه  اسانسور کار نمیکنه.اون بنده خدا هم هی میگفت کجایی؟آروووم باش

قطع میکردم دوباره زنگ میزد بدبخت داشت سکته میکرد.. نمیتونست به هم وطنش کمک کنه😂😂😂

خودم اینقدررر بعدش خندیدم زیرمو خیس کردم🤤😂😂😂

رویاهات رو برای آدم ها تعریف نکن، نشونشون بده!
اعتراف نیکنم یبار بچه بودم به ی شماره زنگیدم ..الکی وضعیتمو بحرانی جلوه میدادم میگفتم کممممک من تو آ ...

ناراحت کننده بود😑. با روانش بازی کردی😒

اعتراف نیکنم یبار بچه بودم به ی شماره زنگیدم ..الکی وضعیتمو بحرانی جلوه میدادم میگفتم کممممک من تو آ ...

🤣🤣🤣🤣