2777
2789
عنوان

گلچهره❤️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 64550 بازدید | 919 پست
گفتم شاید اسم اصلیش اصغر بوده هواستون نبوده ناخودآگاه یه بار اسم خودش رو گفتید😐😂

اهان نه نه! سو تفاهم نشه داستان اینه که کیبورد خودش جایگزین کرده🤭😅

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
ماه سلطان کیه؟تو اون خونه چکارست؟😐😐

قسمت اول دوم رو نخوندی؟ ماه سلطان مادربزرگشون هست

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قسمت ۶۴

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4363209/اونایی-که-میگید-ایشاالله-بیاید

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

قسمت ۶۵

بچه دیو😂😂😂😂😂😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دقت نکردم😬😬😬مادرپدرش هست؟ من عاااشق شله زردم حواسم پرت شله زرد شد

وای😂😂😂اره منم خیلی دلم میخواد🤤

😐😐پاشو درست کن فقط به اندازه یه سر انگشت بخور😂😂

حسش کجا بود دختر😂😂دیگه میاد و میره هوسش

فدرا جان هستی؟ تاپیک دچار مشکل شده یا برای من عکسا باز نمیشه؟ 

سلام عزیزم💗مشکل از مرورگرت هست با یه مرورگر دیگه بیا گلم

@فدرابانو   سلام گلم اونجا پیامم نیومد خوبی؟بسلامتی😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم عشقم  عکس نی ...

سلام قشنگم، مرسی😍😍

نه پیامت نیومد

ای جون😍😘اره دختر گلم آیشین هست عکسشم رو پروفایلمه