2777
2789
عنوان

گلچهره❤️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 65598 بازدید | 919 پست
گفتم شاید اسم اصلیش اصغر بوده هواستون نبوده ناخودآگاه یه بار اسم خودش رو گفتید😐😂

اهان نه نه! سو تفاهم نشه داستان اینه که کیبورد خودش جایگزین کرده🤭😅

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
ماه سلطان کیه؟تو اون خونه چکارست؟😐😐

قسمت اول دوم رو نخوندی؟ ماه سلطان مادربزرگشون هست

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قسمت ۶۴

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4363209/اونایی-که-میگید-ایشاالله-بیاید

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

قسمت ۶۵

بچه دیو😂😂😂😂😂😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

دقت نکردم😬😬😬مادرپدرش هست؟ من عاااشق شله زردم حواسم پرت شله زرد شد

وای😂😂😂اره منم خیلی دلم میخواد🤤

😐😐پاشو درست کن فقط به اندازه یه سر انگشت بخور😂😂

حسش کجا بود دختر😂😂دیگه میاد و میره هوسش

فدرا جان هستی؟ تاپیک دچار مشکل شده یا برای من عکسا باز نمیشه؟ 

سلام عزیزم💗مشکل از مرورگرت هست با یه مرورگر دیگه بیا گلم

@فدرابانو   سلام گلم اونجا پیامم نیومد خوبی؟بسلامتی😍😍😍😍خیلی خوشحال شدم عشقم  عکس نی ...

سلام قشنگم، مرسی😍😍

نه پیامت نیومد

ای جون😍😘اره دختر گلم آیشین هست عکسشم رو پروفایلمه