2777
2789
عنوان

گلچهره❤️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 65598 بازدید | 919 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دستت طلا فدرا جان چ💐💓😘

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   
سلام عزیزم خوبی نی نی ات چطوره چند وقته میام سر میزنم منتظر داستان هات هستم 😘

عزیزم جدید گذاشتم ولی تگ نشدی،دوس داشتی بخون

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
عزیزم چند تا داستانی که گذاشتی وپاک شدن نمیشه دوباره بذاری

داستان جدید گذاشتم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
میگم رضا اسم اصلیش اصغر بوده؟

نه اسم اصلیش همین رضا بوده،چیزی که حالا از اول گفتن

اصغر چرا؟

آخه نوشتید گلچهره کنار حوض وایساده و دستما رو داده به اصغر

نه اینهمه نوشتم رضا😂😂😂احتمالا این دیکشنری گوشیم اسمو جای رضا جانشین کرده! منم ندیدم که بخوام درستش کنم

نه اینهمه نوشتم رضا😂😂😂احتمالا این دیکشنری گوشیم اسمو جای رضا جانشین کرده! منم ندیدم که بخوام درست ...

گفتم شاید اسم اصلیش اصغر بوده هواستون نبوده ناخودآگاه یه بار اسم خودش رو گفتید😐😂

پسرم تو جووووون منی🥰

2790
2778
2791
2779
2792