2777
2789
عنوان

طلسم کردن

179 بازدید | 23 پست

بچه ها تروخدا نظر بدید به این قضیه اعتقاد داری.من مثل ادمای طلسم شده هستم.قبلا خیلی دختر شادی بودم.الان همش گریه میکنم.همش مریضم.همش ی اتفاقی میوفته.تمام حقوق شوهرم میره برا دعوا و درمون.حوصله هیچکاری رو تو خونه ندارم.تمام خونه پر ظرف ولباسه.نمیدونم چمه.حس میکنم یکی دعام کرده که دیگه حتی کارامم نمیتونم بکنم

دختر۹ ساله.پسرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم افسرده شدی، برنامه ریزی کن و یه جا بنویس ببین چقدر راحت به کارات میرسی ، برا مشکلات زناشویی ...

اصلانمیشه.همش اتفاقای بد میوفته.همش مریضم.وقتی میخام پاشم شروع کنم به کار همش ی چیزی نگهم میداره.میگم ی دیقه دیگه ده دیقه دیگه در صورتی که من ی دیقه نمیشستم

دختر۹ ساله.پسرم
فقط خودت میتونی حال خودتو عوض کنی. این چیزارم به خودت تلقین نکن. انرژی مثبت تو خونت جاری کن.

واقعا دست خودم نیست.باورتون میشه همش غمگینم.از افسردگی نیست چون اتفاقات بد میوفته که غمگینم میکنه.من عاشق ارایش کردن بودم.الان نمیتونم ابرو بردارم از اتفاقات بد

دختر۹ ساله.پسرم
واقعا دست خودم نیست.باورتون میشه همش غمگینم.از افسردگی نیست چون اتفاقات بد میوفته که غمگینم میکنه.من ...

" اکنون موعد موقرر است، امروز روز خوش اقبالی حیرت انگیز من است"

این جملرو مداوم با خودت تکرار کن، ذهنتو درگیر اتفاقاتی که میوفته نکن