2777
2789
عنوان

جوش قبل دیت

96 بازدید | 13 پست

فک کن من که هیچوقت پوست صورتم جوش نمیزد این هفته پیشونیم دوتا پشت لبم دوتا و لپم یکدونه زدهههه و فراهم دیت دارمممم

کنسلش کنم یا برم؟دیت اوله و برام مهمه ولی اگه کنسل کنم ناراحت میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از وقتی النی رو دیدم که با جوشای روی صورتش چقد خوشگلتر میشه دلم میخاد جوش بزنم😂

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

یخ بزار ورمش میخوابه قبل میکاپ بزار بمونه یکم میسوزه و قرمز میشه ولی میخوابه با. میکاپم اوکی میشه

استرس نداشته باش شاید پی ام اسی بخاطر همین جوش زدی یا استرس زیاد یا ضد جوش فوری بخر

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

صابون بزن روی جوش ها قشنگ کف کنه خشک ک شد بروزش پودر بچه بزنخیلی بهتر میشه

صابون خشک شه؟یا بشوریش بعد که پوستت خشک شد؟

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🎀تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

یخ بزار ورمش میخوابه قبل میکاپ بزار بمونه یکم میسوزه و قرمز میشه ولی میخوابه با. میکاپم اوکی میشه اس ...

اره دقیقا چون پریود شدم و خرما خوردم چنتا همزمان زدم ولی خب ریز هستن درشت نیستن و اون دوتا ک پشت لبمن خیلی تو چشمن😪

صابون خشک شه؟یا بشوریش بعد که پوستت خشک شد؟

آره دیگ کف کرد بزارید خشک یشه

دوباره کف بزنید زودتر جواب میده

بعد ک دوباره خشک شد بشورید

پودر بچه م جوشا رو خشک میکنه

آقایون محترم لطفا بمن درخواست دوستی ندین❗️بیشعورای نفهم😡😡