2777
2789

بله من آپتامیل میدم نسبت به شیرخشکهای دیگه مزه اش بهتره رووزن گیریش. هم تاثیر داره

جذابیت ظاهری تنها 50درصدچیزی است که شما دارید،50درصدبقیه،چیزی است که دیگران گمان می کنند شما دارید》(سوفیا لورن) خانما لطفا کتاب زنان زیرک روبخونیدمخصوصا دختران مجرد😊                     😍لطفا انسان باشید😍  ......خدایا به خاطر داده هات شکر .....فقط اونا روازم نگیر لطفا......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماره چند؟راسته میگن ماهی ۱ کیلو نی نی اضاف میکنه؟

من اپتامیل پپتی دادم اره وزن دهیش خوب ولی چندماهه که ۱و ۲ شده احساس میکنم ۲ که واسه ۶ ماه به بالا هست ضعیف تره البته جدیدا بخاطر کرونا نرفتم وزنش کنم

من اپتامیل پپتی دادم اره وزن دهیش خوب ولی چندماهه که ۱و ۲ شده احساس میکنم ۲ که واسه ۶ ماه به بالا هس ...

عزیزم کوچولوتون حساسیت داشت ک پپتی دادین؟پسر من معذرت میخوام مدفوعش خلط دار هست آپتامیلhaهم دادم بازم همونطوره،بنظرتون پپتی خوبه؟

الانم بهش آپتامیل پپتی میدین؟چند وقتشه؟

۱۱ ماهو نیم بله پپتی۲ میدم.بخاطر رفلاکسشم امپرازول ۲دوره خورد.بادوم برا رفلاکس بده.بعد دکترش گفت کلا چیزی که حساسیت داشته باشه باعث رفلاکس میشه