2821
2789
عنوان

کیا بچه دارن؟

258 بازدید | 46 پست

من بعد بچه دار شدنم بین خودم و همسرم خیلی فاصله افتاد ، همسرم همش باهام قهره ، همیشه بچم بین من و شوهرم میخوابه و همسرم تمایل نداره من کنارش بخوابم خانواده همسرم شدیدا دخالت میکنن ، شوهرم بعد سر کار باید بره اول خونه اونا بعد بیاد خونه خودمون بعدم که میاد خونه مادرش هر یه ساعت یه بار زنگ میزنه باهاش حرف میزنه ، ( ما جدا از مادرشوهرم زندگی میکنیم) زناشوییمون با شوهرم خیلی خیلی خیلی کم شده ، شوهرم باهام حرف نمیزنه ، بچم ۴ ماهشه ، همه وقتی بچه دار میشن اینقدر زندگیشون نابود میشه؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تا حدودی اینجوری میشه تا به ثابت برسین ولی دیگه زیادی شور نمیشه

تا به ثابت برسیم ینی چی؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
تا به ثابت برسیم ینی چی؟

یعنی چند وقت اوصاع زندگی همینه عزیزم تا خودتون با شرایط کنار بیایین و خودتون رو وقف بدین ...ولی دیگه زیادی روابط تون اینجوری ک میگی بشه خوب نیست

ما قبل بچه دار شدن خیلی زود به زود سر چیزای الکی بحث میکردیم قهر میکردیم ولی بعد از به دنیا اومدن بچه هام همه چیز عوض شد حتی خیلی ببخشید روابط زناشوییمونم خیلی بیشتر شده

خدا جونم تا بینهایت شکر🤲😍

یعنی چند وقت اوصاع زندگی همینه عزیزم تا خودتون با شرایط کنار بیایین و خودتون رو وقف بدین ...ولی دیگه ...

چ قدر طول میکشه روال عادی بشه؟ بعد بچه دومم همینه؟

تو بارداریت رابطه نداشتید اصلا؟چون اینجور افراد بیشتر به مشکل برمیخورن.

خیلی کم بود ، واقعا ربط داره؟ 

من ۸ سال ازدواج کردم، و تا پارسال یه زندگی عاشقانه و عالی داشتیم ولی از وقتی دخترم به دنیا اومده خیلی روابطمان کمرنگ شده ،البته نه در حد شما، ولی هر دو همه حواسمون به بچه است، فکر و ذکر و خرید همه چیز اولویت بچه است، منم یکم احساس میکنم حساس شدم ، میخوام حتما مشاوره برم، مخصوصا که ما ۵ سال هم همدیگرو میخواستیم یه دفعه توجه همون به هم کم شده، شاید شوهرم بیشتر، همش خسته است 

وقت بیشتری برا هم بزاربن بچه رو هم کنار خودت بخوابون نه وسط

همسرم نگاهمم نمیکنه محلم نمیده یه دفعه بچه رو کنار خوابوندم خودم کنارش خوابیدم رفتم دسشویی اودم دیدم بچه رو گذاشت پیش خودش متکا منو گذاشت اونور بچه

مثلا من یادمه خیلی بچه ام بی قراری میکرد ریتم زندگی بهم ریخته بود شب باید بیدار میموندیم به زندگی نمی شد مث قبل رسید روابط جنسی کمتر شده بود و کلا روابط کمتر شده بود چه جنسی چه عاطفی ....تا یکم ک بچه ام بزرگ شد ۶ماهه اینا بود ک شرایط بهتر شد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز