2777
2789
عنوان

کیا بچه دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 46 پست

من بچم یکسالشه تا الان فقط کنارخودم خوابیده نه بینمون،

منم اوایل احساس میکردم شوهرم بیش از اندازه به بچه اهمیت میده و منو نمیبینه ولی چندبار بهش تذکر دادم اونم رفتارش بهتر شد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بنظر من تا میتونی ب همسرت محبت کن و بهش نزدیک شو من اوایل بچم بدنیا اومد این احساس رو داشتم...درباره مادرشوهرتم بنظر من ب همسرت بگو من تو خونه تنهام خواستی بری به منم بگو منم بیام با هم بریم

مثلا من یادمه خیلی بچه ام بی قراری میکرد ریتم زندگی بهم ریخته بود شب باید بیدار میموندیم به زندگی نم ...

سر بچه دومم همینجوری هستش؟

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

نع بچم ۶ ماهشه میزارم تخت خودش ی قدم از تخنمون فاصله ذاره از نوزادی همونجا میزاشتم میترسیدم وسط بزارم خدای نکرده پتو بیوفته روش 

رابطم باشوهرم همونه و شاید گرمتر شده 

اینکه جقد طول میکشه رابطتون خوب شه دست خودتونه نزار فاصله بیوفته ک بیوفته سخته درست کردنش

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

منم شرایط شمارو داشتم منکه تا چهارماهگی دخترم اصلا رابطه ای نداشتیم تنها دغدغم فقط آروم کردن بچم بود فقط نیخواستم که اون گریه نکنه دیگه شوهر به چشمم نمیومد. ولی خداییش شوهرمم بااین شرایط درک داشت و منو میفهمید بعدچهارماه هم خودم پیشقدم شدم واقعا زندگی بیخود و بی هدفی داشتم خودم رفتم سمتش من دخترم الان سه سالشه و هنوز پیش خودمون میخوابه ولی بعداون چهارماه اجازه ندادم بینمون باشه بعدخوابش میزارمش کنارخودم و خودم وسط چسبیده به شوهرم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

این شرایط از نظر من کاملا طبیعیه یه موجود جدیدی وارد زندگیتون شده روال زندگیتون مثل قبل نیست زمان میبره تا شرایط به حالت قبل برگرده و خستگی بچه داری خودش باعث میشه دیگه توانایی قبل رو نداشته باشی با هم صحبت کنید به هم فرصت بدید و تو بچه داری کارهارو تقسیم کنید فقط توصیه من بهتون اینه اصلا جدا از هم نخوابید عشق دادن بهم ارتباطی به س ک س نداره پس تا میتونی به هم عشق بدین و به هم توجه کنید 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

[QUOTE=133582771]منم سر بچم وقتی به دنیا اومد باهمسری رابطه خوبی نداشتیم[/QUOTEچ قدر طول کشید  که دوباره با هم خوب شدین ؟ 

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

اولا جای بچه رو جدا کن

من واسه کنار تختم یه تخت واسه دخترم گرفتم.

به خودت برس قرص ولوومن بخور یه روز درمیون

قطره ی گل سرخ هم بخور ین موتور رابطه تون رو گرم کنه😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خیلی کم بود ، واقعا ربط داره؟ 

اره.خب برای مرد سخته.خودت بهش دل بده نزارزندگیت ازهم بپاشه باهاش بشین حرف بزن.خودت بهش پیشنهاد رابطه بده.همه بعد از زایمان اینطوری میشن براهمین بعضی از خیانت ها تو بارداری زن وبعد زایمان اتفاق میفته.

خودت زندگیتو نجات بده نزار شوهرت بیشترازین سردبشه

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

راستی اسی از من به تو نصیحت بچه ات رو بزار کنار تخت خودتون یا داخل گهواره خودتون به هیچ عنوان وسط خودتون نزار چون بالاخره بچه بزرگ میشه حداقل تا یه سال ونیم داخل اتاق سما میخوابه بعد عادت میکنه دردسر میشه برات 

همسرم قبل به دنیا اومدن بچم اصلا اینطور نبود ، خانواده همسرمم اینجوری نمیکردن

تقصیر خودت اخه بچه ۴ ماهه بینتون میزارید نمیگی خدای نکرده خفش کنید تو خودت تحریکش کن بچه رو از وسطون بردار خودت بغلش کن  بخواب من بعضی موقه ها بچم ساعت۳ شب میخوابه وقتی خوابوندمش دست شوهرمو میتابونم دورم که بغلم کنه  توهم اینکار کن ،بغل کردن وبوسیدن وغیره ارتباطارو محکم میکنه از در میاد تو ّغلش کن بگو دلم براش تنگ شده یه مدت عادتش بده بعد کمش کن به مرور خودش عادت میکنه