2777
2789
عنوان

کیا بچه دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 46 پست
تقصیر خودت اخه بچه ۴ ماهه بینتون میزارید نمیگی خدای نکرده خفش کنید تو خودت تحریکش کن بچه رو از وسطون ...

شما هیچکدومتون منو نمیتونید بفهمید منم همه اینارو بلدم مادرشوهرم نمیزاره شوهرم باهام خوب باشه ، مقصر همه اینا اونه

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خوب شرایط زندگی یه کمی متفاوت تر میشه مادر مثل قبل بارداری نیست هورمون ها بهم‌میریزه تفکرات متقاوت میشه کلا یه زندگی جدید شروع میشه. ب نظرم با همسرت صحبت کن بهش بگو تا مشکلتون جدی تر نشده البته نه این که بگی مثلا نرو خونه ماپانت یا چرا زنگ میزنن و... بگو بهتر نیست حالا ک خدا بهمون نعمتی ب این قشنگی داده ما حس و حال خودمون و خوب کنیم بهش محبت کن و ازش بخواه ک بهت محبت کنه. ببین کلا باید مشکلاتی از این قبیل ک بوجود میاد ب طور واضح بیان نکرد چون باعث دعوا و ناراحتی میشه و این ک دلیلی نداره بچه بین شما بخوابه . 

یعنی چطور نمیزاره چی میگه

میگه بچتون همش باید پیش من باشه شیر خشک بدین که بچه پیش مامانش نره ، جای بچه رو من باید عوض کنم یه جا میخوایم بریم بچه بغل من باشه ، من باید تصمیم بگیرم که به بچه چی بدین چی ندین ، بچه مریضه دکتر نباید بره ، اگر دلم خواست خودم دکتر میبرمش شما لازم نکرده بیاین و....

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
میگه بچتون همش باید پیش من باشه شیر خشک بدین که بچه پیش مامانش نره ، جای بچه رو من باید عوض کنم یه ج ...

واقعا؟!!!!

خیلی دخالت میکنه دیگه  تو یه خونه هستین

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
واقعا؟!!!! خیلی دخالت میکنه دیگه  تو یه خونه هستین

اره واقعا ، مدیون باشم اگه دروغ بگم ، نه جدا جدا هستیم ، حتی تو لباس پوشیدن بچمم من نمیتونم تصمیم بگیرن ، شوهرمم عصبانیتش دلیلش مامانشه ، چون من نمیزارم مامانش دخالت کنه اونم زنگ میزنه شوهرمو پر میکنه خسته شدم تو رو خدا برام دعا کنید . من حق دارم بچمو خودم بزرگ کنم من از زندگیم خسته ام 

اره واقعا ، مدیون باشم اگه دروغ بگم ، نه جدا جدا هستیم ، حتی تو لباس پوشیدن بچمم من نمیتونم تصمیم بگ ...

خودتو نازاحت نکن بدون اینکه با شوهرت بحث کنی یا مادرش اروم اروم کاری که دوست داری بکن عصبی باشی نمیتونی بچه رو خوب شیر بدی بهش برسی در ضمن از خودت غافل نشو

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
خودتو نازاحت نکن بدون اینکه با شوهرت بحث کنی یا مادرش اروم اروم کاری که دوست داری بکن عصبی باشی نمیت ...

منظورت از اینکه خودت غافل نشو رو نفهمیدم 

مادر شوهرت چرا انقد زنگ میزنه؟ مثلا چی میگن به همدیگه؟ 

زنگ میزنه که یادش بده و ببینه اونایی که بهش یاد داده رو اجرا کرده یا نه ، زنگ میزنه که به من بگه که چ دلت بخواد یا دلت نخواد من اینجا تصمیم میگیرم 

اره واقعا ، مدیون باشم اگه دروغ بگم ، نه جدا جدا هستیم ، حتی تو لباس پوشیدن بچمم من نمیتونم تصمیم بگ ...

اسی ببخشیدا ولی حالم به هم خورد از مادر شوهرت. خدا نجاتش بده. آتیش انداختن تو زندگی بقیه کم گناهی نیست. بهت حق میدم عصبانی باشی. من از دورویی بدم میاد. ولی به نظرم واسه حفظ زندگیت مجبوری. هر چی گفت بگو چشم ولی کار خودتو بکن. اصلا هم جلو شوهرت بد مادرشو نگو. تا میتونی هم بده پوشک بچه رو عوض کنه برات مامانش😁

اسی ببخشیدا ولی حالم به هم خورد از مادر شوهرت. خدا نجاتش بده. آتیش انداختن تو زندگی بقیه کم گناهی نی ...

تو رو خدا برای ارامش زندگیم یه صلوات برام بفرست خسته شدم 

تو رو خدا برای ارامش زندگیم یه صلوات برام بفرست خسته شدم 

صلوات میفرستم عزیزم. برای خیلیا پیش میاد. البته این مدل دخالتا تا حدودی همیشه هست. مادر شوهرت که تغییر نمیکنه ولی دعا میکنم شوهرت یه کم به خودش بیاد و متوجه شه که اول و آخر این زنه که واسه آدم میمونه. فقط تا میتونی به اعصابت مسلط باش عزیزم. چند وقته دیگه برای همه عادی میشه دخالتاشونو کم میکنن