2777
2789
عنوان

معجزه هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 83 پست
عزيزم همينطوره كه ميگي... من به اين راه ها مطمئنم به خودم مطمئن نيستم! يه نااميدي و ياس عميق چند سال ...

باید خودتو توی اون فضا نگه داری. ما آدمها طوری هستیم که چیزای منفی خیلی زودتر روی ما تأثیر میذاره تا چیزای مثبت. خود من هم توی این یک سال و نیم که جدی قانون جذب استفاده میکنم، وسطاش یه مدتی فاصله افتاد. دقیقا توی همون مدت همه چی ریخته بود به هم. بعد دوباره برگشتم توی فضای مثبت قانون جذب. به لحاظ مذهبی هم خیلی بهم کمک میکنه. سعی میکنم هر روز فایل‌های صوتی گوش کنم، هر روز به تاپیکی که توی امضام هست سر میزنم و خودمو توی این فضا نگه میدارم.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
حتي بعد از دو سال و اين همه شل كن و سفت كن به نظرتون ميشه؟ به نظرتون من كه هزار بار چله م رو شكستم و ...

چله چی گلم منظورت چه گناهیه

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم یکم دایره دیدتو باز تر کن .یکم موضوعات دیگه هم توجه کن بهشون.شاید باورت نشه من یروزایی رس ...

ببين... اون نقطه عطف زندگيت رو متوجه نشدم؟ بغضت تركيد و چي شد؟ چون منم زياد يهو شكستم ولي بعدش همه چي مثل قبل بوده...

شما افسردگی دارین و صحبت کردن اینجا موثر نیس واستون ..چون هر کس با یه زاویه دید نگاه میکنه ..یه وقتا ...

والا دو ساله همين كار رو كردم، مشاور عوض كردم و كتاب خوندم و... هركاري كه ريشه اين احساس غم از بين بره . ولي نشده! 

پستاتو که خوندم حس میکردم خودم اینارو نوشتم، الان مدت هاست تو شرایط توام و حتی مشاوره هم هیچ کمکی به ...

ميفهمم! منم مشاورام همين حس رو بهم دادن و اصلا براشون شرايط روحي من مهم نبود... ديگه ادم اينجور وقتا ميره پيش روانشناس، از اونام كه نااميد ميشي نميدونم ديگه واقعا چي ميشه..

باید خودتو توی اون فضا نگه داری. ما آدمها طوری هستیم که چیزای منفی خیلی زودتر روی ما تأثیر میذاره تا ...

والا يه مدت شريفي رو دنبال ميكردم ولي من يه اضطراب ريزي دارم كه اگه نشه چي! بعد مثلا وسط اون فايل ها انقدر اين اضطراب اذيتم ميكرد كه ولشون ميكردم! دعا كردنم همين طور!

ولي من سعي ميكنم تاپيكت رو دنبال كنم...

چله زيارت عاشورا مثلا... نااميد ميشم ديگه. مثلا نبايد گناه كرد و غيبت، نااميد ميشم به زمين و زمان بد ...

مجردی؟

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
والا يه مدت شريفي رو دنبال ميكردم ولي من يه اضطراب ريزي دارم كه اگه نشه چي! بعد مثلا وسط اون فايل ها ...

اگر شریفی رو دنبال میکردی که باید بدونی وقتی اون اضطراب سراغت میاد باید چه کار کنی! 

وقتی این به ذهنت میاد که اگه نشه چی! بلافاصله باید ذهنتو کنترل کنی و شروع کنی به پرسیدن سوالات رگباری. سوالاتی از خودت بپرسی که ذهنت ناچار بشه جواب‌هایی با انرژی مثبت بهت بده. تو باید بتونی افکارتو کنترل کنی، در حالی که برعکسه، به افکارت اجازه میدی تو رو کنترل کنن و روی تو مسلط بشن.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
اگر شریفی رو دنبال میکردی که باید بدونی وقتی اون اضطراب سراغت میاد باید چه کار کنی!  وقتی این ...

يه سوالي صادقانه ازت بپرسم؟ فك ميكني تو بدترين شرايط روحي هم اين فايل ها كمك ميكنن؟ فك ميكني تلقينن يا واقعيت؟ من شك دارم و ميخوام احساس واقعيت رو بگي.... 

اگر شریفی رو دنبال میکردی که باید بدونی وقتی اون اضطراب سراغت میاد باید چه کار کنی!  وقتی این ...

عزیزم مثلا بخوایم همسر ایده آل جذب کنیم که شخص خاصی نباشه فقط ایده المون باشه یه چیزی خلاف اون چیزی که میخوایم بیاد تو ذهنمون ازنظر قیافه و شغل و... باید چکار کنیم... من خیلی اذیت میشم

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
يه سوالي صادقانه ازت بپرسم؟ فك ميكني تو بدترين شرايط روحي هم اين فايل ها كمك ميكنن؟ فك ميكني تلقينن ...

من توی بدترین شرایط روحی رفتم برای قانون جذب هزینه کردم و دوره امیر شریفی رو خریدم! حتی به فایل‌های رایگانش هم اکتفا نکردم. دقیقا توی دوران کشمکش برای طلاق و دادگاه بودم. خیلی بهم کمک کرد. حتی توی همون تاپیکی که بهت گفتم. چند صفحه آخرشو بخونی، بچه‌ها نوشتن که چقدر توی حالشون تأثیر خوبی داشته.

برا ازدواجت میخونی؟

موقعيت ازدواج دارم، اما ماجراهاي گذشته م خيلي ازرده خاطرم كرده و خودمو بابتشون مقصر ميدونم. احساس ميكنم با خطاهام كسي رو از دست دادم. و دائم اون افكار مرور ميشه... كه چرا واقعا چرا كردي... اينه كه ادم هاي جديد هم حسي در من ايجاد نميكنن.

دعا ميكنم بيشتر واسه ارامش روحم، كه انگار نخ كش شده! ميخوام رها شم ازين غم.... دو ساله مثل خوره س!