2777
2789
عنوان

معجزه هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 83 پست
ولي من دو ساله حرف زدم... باهاش حرف زدم... ولي دستش رو نميبينم....

مطمن باش میبینتت اگ اینطوری فکر کنی ک اون خداته همیشه کنارته و صلاحتو میخواد همچیو بسپاری بخودش ارامش میگیری ..البته اینم بگم اول توکل کن و بعدش بلند شو تلاش کن درستش کن خداهیچ وقت این حال بندشو نمیخواد انسان ها لایق بهترینان بشرط اینکه خودشون خودشونو لایق این بهترینا بدونن و هیچ وقت یاد خدارو فراموش نکن من نمیدونم مشکلت چیه ولی مطمن باش دنیا ب احر نرسیده من خودم تموم مشکلاتمو به عنوان یه ازمون از طرف خدا نگاه میکنم دنیا همینه محل ازمون چیزی نیست ک بخوای ناراحت کنی خودتو 

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
خدا بیشتر از تو حواسش هست،حتما حکمتی داره عزیزم.مشکلت چیه

دو سه ساله از ماجراهايي ميگذره و من هنوز درگيرشم. ناگهاني يادم مياد و بدحالم ميكنه.... من از خدا اينارامش روحي رو ميخوام، شفاي روحم رو.... چون اين افكار ترس و دلشكستگي روحم رو مريض كرده و يهويي مياد سراغم، سعي ميكنم مثبت بشم بارها روانشناس رفتم ولي حل نشده... پير كرد منو!! واقعا جز خدا كي ميتونه روحم رو خوب كنه؟ من چجوري صداش كنم كه شفام بده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قران بخون .هر سوره ای که تونستی 

ببين من هر راهي رو امتحان كردم، مشكل اينجاست كه بعد چند روز باز بهم ميريزم. و قطع ميشه... مثل چله عاشورام كه امروز شكست...

یادت نره تو خیلی قوی بود هستی و خواهی بود تو مطمئنن میتونی مشکلاتتو شکست بدی  شاید این ی امتح ...

حتي بعد از دو سال و اين همه شل كن و سفت كن به نظرتون ميشه؟ به نظرتون من كه هزار بار چله م رو شكستم و رفتم و اومدم و كفر گفتم و گناه كردم و توبه كردم و باز رفتم.. بازم ميشه؟

پس من چرا اروم نميشم؟ يه ايرادي در ذكر گفتن من هست... اون ايراد رو نميدونم.يه ايرادي تو توكل كردنم ه ...

مطمن باش هست ..سعی کن درستش کنی من نمیتونم بشینم بگم خدامعزه میخوام ک خودت ب خودت بگو لایق بهترینایی خودت ب خودت بگو یوی هستی و هیچ چیزی نباید باعث ناراحتیت باشه چون خدایی داری ک واقعا از ته دلت ایمان داری بهش ب بودنش ب توجهاش ب حکمتش..ارتباطتتو باهاش زیاد کن نماز میخونی جواب نمیده ایراد نماز خوندنتو پیدا کن نمیخونی بخون قران توکل هزارتا راه هست بخدا اینقدر مهربونه ک هزار تا راه گذاشته متوسل شو ب شهدا میبینی ک چقدر دلت اروم میگیره و تاثیرشم میبینی

اقا ما یروز اومدیم یه ادم خوشگلو خوشتیپو بغل کنیم تق خوردیم به ایینه به همین برکت قسم😎😉
به خاطر يه سري جريان ها و ادامه دار شدنشون وسواس ذهني گرفتم، يهو خاطرات هجوم ميارن، نه ميتوني ببخشي ...

چطوری جذب رفتی و نشده؟ مطمئنی درست انجام دادی؟ منم اوایل که با اسم قانون جذب آشنا شده بودم فکر میکردم همه چی فقط به فکر کردن و تلقین کردنه. ولی توی یک سال و نیم اخیر تازه فهمیدم قانون جذب چیه! اگر دوست داشتی به تاپیکی که لینکشو توی امضام گذاشتم سر بزن و نکاتشو یاد بگیر. 

ولی فعلا خیلی کوتاه بهت بگم که وقتی دعا میکنی، باید مطمئن باشی که خداوند حاجتتو برآورده میکنه. حدیث داریم از امام صادق (ع) که جوری دعا کنید که انگار حاجت شما دم در ایستاده و شما فقط باید درُ براش باز کنید. اینقدر باید مطمئن باشی. نباید ذره‌ای شک و تردید به دلت راه بدی. در کنارش ذکر استغفار هم زیاد بگو.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
از طرف کسی ک معجزه،خدارو حس کرده بهت میگم باید خدا و حکمتش رو بپذیری هر چیزی ک باعث این حالت شده رو ...

حس ميكنم اشتباهاتم باعث شده كسي رو از دست بدم.. بعدشم گناهام و نااميدي و .... ببين حتي يه ادمي مثه من هم ميتونه ازش بخواد از همينجا كمكش كنه و اصلاح كنه گذشته ش رو؟خدا به ادم فرصت جبران ميده؟ اگه حكمتش باشه بهت فرصت دوباره ميده؟ نميگي ديگه يك بار فرصت داشتي و الان ميبخشمت ولي شرايط قبل رو نميدم؟ 

از طرف کسی ک معجزه،خدارو حس کرده بهت میگم باید خدا و حکمتش رو بپذیری هر چیزی ک باعث این حالت شده رو ...

عاشق اين دعاي صحيفه م كه اين مدت تلويزيون ميذاره... دلم ميلرزه قشنگ! خداي مهربونم😢

دو سه ساله از ماجراهايي ميگذره و من هنوز درگيرشم. ناگهاني يادم مياد و بدحالم ميكنه.... من از خدا اين ...

ببین عزیزم یکم دایره دیدتو باز تر کن .یکم موضوعات دیگه هم توجه کن بهشون.شاید باورت نشه من یروزایی رسیده بودم به مرحله خودکشی ،و نقشه می کشیدم اما یروز موقع اذان ظهر وسط خیابون یهو بغضم ترکید گریه کردم خیلی ،بخدا گفتم من و نمبینی،منو ول کردی،...خیلی گله کردم 

خدا حالمو و سونوشتم و روزگارمو عوض کرد ،معجزه کرد برام اما الان بعد هست سال میگم کاش خدا بحرفم گوش نمیکرد ،اون موقع فکرم آرامش بود الان فکرم همون موقع که چرا نتونستم عاقلانه تصمیم بگیرم،چرا ...من افسرده شدم همیشه هم همراهمه اما میدونم خدا حواسش بهم هست ،دیگه زدم بیخیالی میگم هرچی خودت صلاح میدونی بکن

شما افسردگی دارین و صحبت کردن اینجا موثر نیس واستون ..چون هر کس با یه زاویه دید نگاه میکنه ..یه وقتایی اینقد حال ادم بده که هیچکس حالتو نمیفهمه ...بشین ریشه مشکلاتو پیدا کن و خودت دس بکار شو ..هیچکس بدادت نمیرسه .وقتی ضعیف و غمگینی ناخوداگاه همه تنهات میزارن ..فقط خودتو سرگرم کن و محیطتو عوض کن ..بعضی وقتا فقط زمان حلال مشکلاته ..

مطمن باش هست ..سعی کن درستش کنی من نمیتونم بشینم بگم خدامعزه میخوام ک خودت ب خودت بگو لایق بهترینایی ...

ميگم اين ها رو رفتم... يه گره اي در خود من هست... وگرنه راه حل هميناست! من از گره درون خودم عاجز شدم!! نميتونم بدونم مشكل خودم چيه! عجيبه ولي واقعا همينه

چطوری جذب رفتی و نشده؟ مطمئنی درست انجام دادی؟ منم اوایل که با اسم قانون جذب آشنا شده بودم فکر میکرد ...

عزيزم همينطوره كه ميگي... من به اين راه ها مطمئنم به خودم مطمئن نيستم! يه نااميدي و ياس عميق چند ساله اومده تو وجودم كه نميتونم از پس اون بربيام. حالم خوب ميشه، مثبت ميشم ولي بعد چند روز باز. بهم ميريزم...

حس ميكنم اشتباهاتم باعث شده كسي رو از دست بدم.. بعدشم گناهام و نااميدي و .... ببين حتي يه ادمي مثه م ...

پستاتو که خوندم حس میکردم خودم اینارو نوشتم، الان مدت هاست تو شرایط توام و حتی مشاوره هم هیچ کمکی بهم نکرده و متاسفانه حتی حالمو بدتر کرده، چون مشاوری که پیشش می رفتم فقط به من به عنوان منبع درامد نگاه میکرد 

چطوری جذب رفتی و نشده؟ مطمئنی درست انجام دادی؟ منم اوایل که با اسم قانون جذب آشنا شده بودم فکر میکرد ...

بعدم اين مدت خيلي تقلا كردمو نشده... هميشه حرف از مصلحت خدا شده... من مصلحت و خيرخواهيش رو باور دارم ولي اين لغت ها يه حسي تو وجودم ايجاد كردن مثه نااميدي... كه حالا دعا هم كن وقتي مصلحت نيست نميشه... يا اگه قراره بهترش شه حتي بازم نااميد ميشم... چون ادم وقتي دعا ميكنه فقط خواسته ش رو ميخواد... من نميتونم رها كنم! نميتونم به مصلحت و اتفاق بهتر اروم شم، واسه همين وسطاي چله هام هميشه ميشكنم و ميگم تا حالا چند سال مصلحت نبوده پس الانم نميشه، نااميدي سريع وجودمو ميگيره