2777
2789
عنوان

معجزه هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 83 پست
میش بگی چرا اظطراب داری دلیلش چیه؟ 

به خاطر يه سري جريان ها و ادامه دار شدنشون وسواس ذهني گرفتم، يهو خاطرات هجوم ميارن، نه ميتوني ببخشي نه فراموش ميكنم، هم خشم مياد هم عصبانيت هم دلتنگي هم تنهايي هم نااميدي... تركيبي از همه حس هاي دنيا! بارها مشاور رفتم و چيزي عوض نشده، انرژي مثبت و جذب رفتم و نشده، دعا كردم نشده... امروز چله م رو شكستم، انقد نااميد ميشم و مضطرب نميتونم ادامه بدم. روحم خراش برداشته

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چجوري؟ الان روزهاست كه اميدم قطع شده و صداش ميكنم، از ته دل... ولي حالم بدتر و بدتر ميشه، نميدونم كج ...

عزیز بخاطر انرژی منفی ک ب خودت میدی مگ میش خدا دست بندشو ول کن 

همین ک الان اونقدری حالت خوب هست ک بیای اینجا کمک بگیری یعنی خدا پشتت 

شما فقط باید امید داشته باشی و به چیزای مثبت فکر کنی

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

میش بگی چرا اظطراب داری دلیلش چیه؟ 

بخاطر يه سري جريان ها و ادامه دار شدنشون وسواس ذهني گرفتم، يهو خاطرات هجوم ميارن، نه ميتوني ببخشي نه فراموش ميكنم، هم خشم مياد هم عصبانيت هم دلتنگي هم تنهايي هم نااميدي... تركيبي از همه حس هاي دنيا! بارها مشاور رفتم و چيزي عوض نشده، انرژي مثبت و جذب رفتم و نشده، دعا كردم نشده... امروز چله م رو شكستم، انقد نااميد ميشم و مضطرب نميتونم ادامه بدم. روحم خراش برداشته

به خاطر يه سري جريان ها و ادامه دار شدنشون وسواس ذهني گرفتم، يهو خاطرات هجوم ميارن، نه ميتوني ببخشي ...

یادت نره تو خیلی قوی بود هستی و خواهی بود

تو مطمئنن میتونی مشکلاتتو شکست بدی 

شاید این ی امتحان از طرف خدا باش 

تو سعی چله تو ادامه بدی و همیشه و هر لحظه از خدا کمک بخای و نشون بدی ک اونقدری دوستش داری و باورش داری ک تو بدترین شرایطت کفر نمیگی 

و حتما شکرگزاری کن ب خاطر چیزایی ک داری 

اخ گلم شما دختر ب این مهربونی پی خوشگلی 

بخندددددددد 😂😂🌹🌹🌹💃

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

چرا نمیتونی دعا کنی عزیزم

نميدونم... نااميدي ه، گناهه غمه درده نميدونم.... چله م رو شكستم امروز. همين جوري نشستم الان و به مهرم نگاه ميكنم! نميدونم چه حالي ه... دو ساله هرجور دعا ميكنم كه حداقل حال روحيم خوب شه نميشه... نميدونم گره كجاست. چون واقعا دارم پير ميشم

تلاش کن برا بهتر شدن همه چیز راه های ناممکن هم امتحان کن 

ببين هيچي به عقلم قد نميده... از دعا و توسل تا جذب و همه چي... تا مشاور و روانشناس و عبارت تاكيدي و... حال روحم الان دو ساله بدتر و بدتر ميشه، يه مدت خودم رو جمع ميكنم باز دوباره ميام نقطه اول! چله هام ميشكنه و نااميد ميگم خدايا چجوري صدات كنم خودت بگو

الا بذکرالله تطمین القلوب دلها آرام می گیرد با یاد خدا

پس من چرا اروم نميشم؟ يه ايرادي در ذكر گفتن من هست... اون ايراد رو نميدونم.يه ايرادي تو توكل كردنم هست!

از طرف کسی ک معجزه،خدارو حس کرده بهت میگم باید خدا و حکمتش رو بپذیری هر چیزی ک باعث این حالت شده رو به خدا واگذار کن از خدا بخواه از ته دل همونی ک خودش صلاح میدونه بهت بده صحیفه سجادیه بخون عزیم دلت ازوم میشه قران رو با معنی بخون خدا خودش بهت نشونه میده

عزیزم دلیل اضطرابت رو پیدا کن

يه سري افكار گذشته مرور ميشه و حس هاي مختلف مثه غم ترس خشم مياره.. حتي دلتنگي... حتي انتقام! حتي تنهايي! يه مدت خوبم يه مدت يهو هجوم ميارن و حتي از كار ميفتم...

ببين هيچي به عقلم قد نميده... از دعا و توسل تا جذب و همه چي... تا مشاور و روانشناس و عبارت تاكيدي و. ...

ازدواج نمیکنی زندگیت عوض میشه انقدر درگیر شام و بچه و ننه شو میشی که وقت برا این چیزا نداری

من نه منم نه من منم😎
عزیز بخاطر انرژی منفی ک ب خودت میدی مگ میش خدا دست بندشو ول کن  همین ک الان اونقدری حالت خوب ه ...

ببين، دو روز همين طورم... روز سوم باز ميام نقطه اول. نميفهمم اون نقطه كه حالم عوض ميشه چي ميشه دقيقا.... چرا يهو ميبرم و مايوس ميشم