من خيلي نااميدم، خيلي غمگينم، همين الانم سر سجاده نشستم ولي واقعا نميتونم دعا كنم.... حالم بده و مرور همه لحظات و دعاهام بهم اضطراب داده و يك هفته س از شدت اضطراب و استرس ناگهاني نميدونم به كجا پناه ببرم..... كسي ميدونه من بايد چكار كنم؟
عزیزم مثلا بخوایم همسر ایده آل جذب کنیم که شخص خاصی نباشه فقط ایده المون باشه یه چیزی خلاف اون چیزی ...
عزیزم بحث قانون جذب خیلی گستردهس و نکته داره. شما هم مطالب همون تاپیکو بخون. پرسش و پاسخها رو هم بخون. اگر به جواب سوالت نرسیدی (که بعید میدونم) توی همون تاپیک بپرس. تا جایی که بلد باشم جواب میدم.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب عزیزم پشتکارت کم اون دردی ک روز سوم میاد سراغت تورو شکست میده تو باید یکار کنی ک او ...
٢٧ سالمه، شاغلم و مجرد! حجم كارمم خيلي زياده... وقتي اينطوري نااميد ميشم اصن يهو از كارمم ميمونم! واسه همين ميگن سرت رو گرم كن من خيلي سرم شلوغه و وسط كارم يهو قفل ميشم!
و مطمئن باش هر اتفاقی ک. میوفته ی حکمتی توش دریت تو الان زجر و عذاب میکشی و حکنتی توش ک ب نفع خودت و ...
اگه ادم هم از خودش دلخور باشه هم از كسي، چطور ميتونه اين رو حل كنه؟ چطور ميتونه ببخشه!! من نه رفتارهاي خودم واسم قابل بخشش ه نه رفتاراي طرف مقابلم! با وجود اينكه چند سال گذشته!