2777
2789
عنوان

معجزه هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 83 پست
عزیزم مثلا بخوایم همسر ایده آل جذب کنیم که شخص خاصی نباشه فقط ایده المون باشه یه چیزی خلاف اون چیزی ...

عزیزم بحث قانون جذب خیلی گسترده‌س و نکته داره. شما هم مطالب همون تاپیکو بخون. پرسش و پاسخ‌ها رو هم بخون. اگر به جواب سوالت نرسیدی (که بعید میدونم) توی همون تاپیک بپرس. تا جایی که بلد باشم جواب میدم. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بحث قانون جذب خیلی گسترده‌س و نکته داره. شما هم مطالب همون تاپیکو بخون. پرسش و پاسخ‌ها رو هم ب ...

چشم مرسی گلم

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
اتفاقات اطرافت هم عوض شد؟ شرايط منظورمه

زمانی که توی بحران طلاق بودم خیلی زود حال روحیم خوب شد. پول جور شد و تونستم یه خونه نقلی بخرم، و ازدواج کردم. همه اینا در کمتر از یک سال. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
زمانی که توی بحران طلاق بودم خیلی زود حال روحیم خوب شد. پول جور شد و تونستم یه خونه نقلی بخرم، و ازد ...

دوستم از حرفات يه اميدي اومد تو وجودم..... شروع ميكنم از امشب

ببين، دو روز همين طورم... روز سوم باز ميام نقطه اول. نميفهمم اون نقطه كه حالم عوض ميشه چي ميشه دقيقا ...

خب عزیزم پشتکارت کم 

اون دردی ک روز سوم میاد سراغت تورو شکست میده 

تو باید یکار کنی ک اونو شکست بدی 

اصن بهش فکر نکن موسیقی گوش کن موسیقی شاد 

برقص اشپزی کن 

کار خونه بکن 

شوهر داری؟ 

یا مجردی؟ 

چن سالت؟ 

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

حتي بعد از دو سال و اين همه شل كن و سفت كن به نظرتون ميشه؟ به نظرتون من كه هزار بار چله م رو شكستم و ...

اره عزیزم خدا همیشه اغوشش بروی بنده هاش باز فقط هیچوقت دیگ کفر نگو چله تو نشکن اینبار قوی پاش وایسا 

تو میتونیییی

خب عزیزم پشتکارت کم  اون دردی ک روز سوم میاد سراغت تورو شکست میده  تو باید یکار کنی ک او ...

٢٧ سالمه، شاغلم و مجرد! حجم كارمم خيلي زياده... وقتي اينطوري نااميد ميشم اصن يهو از كارمم ميمونم! واسه همين ميگن سرت رو گرم كن من خيلي سرم شلوغه و وسط كارم يهو قفل ميشم! 

و مطمئن باش هر اتفاقی ک. میوفته ی حکمتی توش دریت تو الان زجر و عذاب میکشی و حکنتی توش ک ب نفع خودت و ...

اگه ادم هم از خودش دلخور باشه هم از كسي، چطور ميتونه اين رو حل كنه؟ چطور ميتونه ببخشه!! من نه رفتارهاي خودم واسم قابل بخشش ه نه رفتاراي طرف مقابلم! با وجود اينكه چند سال گذشته!

٢٧ سالمه، شاغلم و مجرد! حجم كارمم خيلي زياده... وقتي اينطوري نااميد ميشم اصن يهو از كارمم ميمونم! وا ...

فقط و فقط پشتکار داشته باش و تلاش کن 

یادت باش تو خدایی داری ک قدرت حد و مرض نداره و همیشهذپشتت کمکت میکن و خودت قدرت بیشتر از این دردا 

مت بهت ایمان و مطمئنم ک یروز ب این دردا میخندی 

تا تهش بجنگ 

خدا پشت پناهت ایشالا 🌹

فقط و فقط پشتکار داشته باش و تلاش کن  یادت باش تو خدایی داری ک قدرت حد و مرض نداره و همیشهذپشت ...

ممنونم... يه روز ميام بهتون ميگم كه به ارامش قلبيم رسيدم و معجزه رو ديدم❤️

اگه ادم هم از خودش دلخور باشه هم از كسي، چطور ميتونه اين رو حل كنه؟ چطور ميتونه ببخشه!! من نه رفتاره ...

یادت باش همیهش ادمای هستن ک میبخشن 

اینکه از خودت ناراحتی نشون اینک خودت دوست نداری 

خودتو دوست داشته ب هنر ها استعداد هات فکر کن 

طرف مقابلتم ببخش چون اصن ارزش تو اونقدذ بالاتر ک بهش فک نکنی و ب فکر خودت باشی 

تو خیلی ارزشمندی 🌹