2821
2789
عنوان

بارداری

69 بازدید | 8 پست

سلام بچها. اقدامی های اسفند و فروردین ۹۹ ک جواب مثبت آزمایش بارداریشونو گرفتن بیان اینجا و آی دی تلگرامشونو بدن تا باهم ی گروه بزنیمو به امیدخدا این ۹ ماه رو باهم باشیم😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جانم عزیزم؟

27بهمن قرص اورژانسی خوردم ازاین دوتایی یکشوی ربع بعد اون یکی اشتباهی 4ساعت بعد خوردم ترسیدم گفتم شاید تاثیر نذار فردا باز قرص خریدم این بار دوتاشوباهم خوردم بعد هفت روز بعدش ینی 3اسفند خونریزی کردم 10فرودین پریود شدم امکان داره حامله باشم؟ 

27بهمن قرص اورژانسی خوردم ازاین دوتایی یکشوی ربع بعد اون یکی اشتباهی 4ساعت بعد خوردم ترسیدم گفتم شای ...

ن عزیزم. خاصیت این قرص همینه. یک هفته تا ۱۰ روز بعد ب خون ریزی میفتی ک هر خون ریزی ای نشون دهنده ی عدم بارداریه.خیالت تخت

ینی خیالم راحت باشه الان این ماهم 10اردیبهشت پریود میشم

بخاطر اورژانسی هورمونات ریخته بهم.چند ماهی ممکنه سروقت پریود نشی

عزیزم ولی از این ب بعد زیاد اورژانسی نخور خطرناکه چیز خوبی نیست اصلا.دیواره رحمتو نازک میکنه بعدها خدای نکرده ممکنه نازایی بیاره