دنیزجان مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 820 عنوان اغوشی 122 بازدید | 7 پست اعوشیا یکی هستن یا واسه ماههای مختلف فرق دارن نینبم سه ماهشه میتونم ازش استفاده کنم تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام 1399/02/01 | 13:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملودی2019 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 4636 نه فقط واسه ماههای اوله من که واسه سیسمونیم خریدم اصلا بدردم نخورد بنظرم نخر چیز بدرد نخوریه تیکر تولد یه سالگی پسر قشنگم مسیحا
دنیزجان مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 820 نه فقط واسه ماههای اوله من که واسه سیسمونیم خریدم اصلا بدردم نخورد بنظرم نخر چیز بدرد نخوریه واسه کمر بچه اسیب نمیزنه میشینه چون دیگه نمیتونم رو شونم نگهش دارم خستم کرده تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
بقچه_ عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 63528 من خریدم نمیشه استفاده کرد اویزونه بچه جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
banoo_dgh عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 748 از این آغوشی جدیدا بگیر که یه تیکه پارچه تریکو بزرگه اونا به کمر خودتم آسیب نمیزنه بچه هم راحته توش هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉
دنیزجان مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 820 از این آغوشی جدیدا بگیر که یه تیکه پارچه تریکو بزرگه اونا به کمر خودتم آسیب نمیزنه بچه هم راح ... بچه کمرش درد نگیره؟ تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
دنیزجان مدیر استارتر عضویت: 1399/01/09 تعداد پست: 820 من خریدم نمیشه استفاده کرد اویزونه بچه عکسشو میفرسی تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام
banoo_dgh عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 748 بچه کمرش درد نگیره؟ نه اتفاقا فرم بدنش حفظمیشه من خودم بچه فامیلمون رو بستم به کمرم باهاش ۲_۳ ساعت موقع خرید تو بغلم اصن بیدار نشد بچه هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉