2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببین آخه طبیعی هم همچین بدون خطر نیس بعضیا میمیرن😑 منم اینا رو دیدم ترسیدم😢

شما فقط توکلت بخداباشه همه چی حله

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
وااای این تکنیک ها ینی اینقدر تاثیر گذارن؟چقدر خوب

بله عزیزم خارج از کشور اگه فیلماش نو دیده باشی تکنیک تنفس رو همه رعایت میکنن اما تو ایران متاسفانه هنوز کلاس اونقدر نمیزارن خانم ها به جای کار درست فقط جیغ میزنن و داد و بیداد میکنن

اخه من از قسمت لگن خیلی پهنم حتی لاغرم بودم باز پهن بودم و استخونای لگنم اذیتم میکرد بخاطرش یه سایز ...

به اون نیست میگن کسی که خیلی چاقه ممکنه لگنش کوچیک باشه یا برعکس تشخیصش با دکتره

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
بله عزیزم خارج از کشور اگه فیلماش نو دیده باشی تکنیک تنفس رو همه رعایت میکنن اما تو ایران متاسفانه ه ...

من توی گوگل چی سرچ کنم برای امادگی های زایمان طبیعی؟فقط تکنینک تنفس و ورزش اسکات و پیاده روی کافیه؟کار دیگه ای نمیخواد بکنی؟

من چاق نیستم فقط قسمت باسنو لگنم بزرگتره

منشورم این نبود که شما چاقی عزیزم فقط اینکه ماها متوجه نمیشیم یکی ممکنه خیلی لاغر باشه اما لگن بزرگی داشته باشه و زایمانش راحت باشه

اره واقعا حرفت درسته ولی خدایی بعضیاتون انرژی بهم دادین برم سمت طبیعی

من چون خودموآماده کرده بودم واسه طبیعی اماچون فشارم زده بودبالا سریع سزارین شدم الانم بعدهفت ازسزارینم هنوزجای بخیه هام میسوزه خیلی غصه میخورم که ای کاش طبیعی زایمان میکردم والان دوباره بچه دارمیشدم

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
من توی گوگل چی سرچ کنم برای امادگی های زایمان طبیعی؟فقط تکنینک تنفس و ورزش اسکات و پیاده روی کافیه؟ک ...

یوگاهم خوبه عزیزم

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز