2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب پس مشکلت چیه منکه اصلا تحمل درد ندارم و خیلی جون دوستم همه هم میدونن این اخلاق منو درحدی که کسی ج ...

مشکلم ترس و عوارض بعدشه

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
چه بد

اره دیگه اصلا به خواست خودت نیست حتی اگه لگنت کوچیک باشه و مشکلای دیگه باید دردای طبیعی رو بکشی ببینن بچه نمیاد اونوقت سزارین میکنن

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
ما میخواستیم هردوتامون من 23سالمه یه سالم اقدام بوذم که نمیشد

من تازه 4روزه اومدم خونه خودم 4سال عقد بودم 

شوهرم میگه ت خودت بهونه چیپس و پفک میگیری بعد من میخای بچه داری کنی 

عزیزم انشالله صحیح و سالم بغلش کنی 

💜🫀
اره دیگه اصلا به خواست خودت نیست حتی اگه لگنت کوچیک باشه و مشکلای دیگه باید دردای طبیعی رو بکشی ببین ...

عزیزم از کجا تشخیص میشه داد لگن مناسبه یا ن راهی هست خودمونم بفهمیم

من تازه 4روزه اومدم خونه خودم 4سال عقد بودم  شوهرم میگه ت خودت بهونه چیپس و پفک میگیری بعد من ...

مرسی عزیزم حالا خیلی زوده برات برای منم زود بود بارداری بعد 25ساله درستش زیر اون یچه ای تقریبا ولی خب شرایط هرکس متفاوته

مرسی عزیزم حالا خیلی زوده برات برای منم زود بود بارداری بعد 25ساله درستش زیر اون یچه ای تقریبا ولی خ ...

من معتقدم هر چی زودتر بهتره چون اختلاف سنی با بچه کمش خوبه این نظر منه...اصلا هم پشیمون نباش 

حالا نی نی چی هست 

💜🫀
من معتقدم هر چی زودتر بهتره چون اختلاف سنی با بچه کمش خوبه این نظر منه...اصلا هم پشیمون نباش  ...

نمیدونم عزیزم ،تازه هفته دهم 4_5هفته دیگه معلوم میشه پشیمون که نیستم خیلی خداروشکر میکنم چون میترسیدم که بچه دار نشیم منم بخاطر فاصله سنی زود اوردم شوهرم سنش زیاده31سالشه برای اون خوب نبود بیشتر طول بکشه منم که جون یکم تنبلی داشتم نگران بودم از دوزان مجردیم دکتز گفته بود باید زود بچه دار بشم

نمیدونم عزیزم ،تازه هفته دهم 4_5هفته دیگه معلوم میشه پشیمون که نیستم خیلی خداروشکر میکنم چون میترسید ...

عزیزم بهم خبر بده حتما جنسیتشون 🥰🥰🥰

عزیزم انشالله ک فقط صحیح و سالم ب دنیا بیاد هر چی بود فقط سالم باشه 

منم ده سال اختلاف دارم با شوهرم 

💜🫀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز