2777
2789
افتادگی رحم و بواسیر و اینا چی؟

نمیدونم از الان مشخص میشه یا نه ولی یکم یبوست دارم. که میرم دکتر درست میشه

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به زایمان مادر ربطی داره؟ من مامانم زایمان وحشتناکی داشته و همچنین خاله م البته من قراره سزارین بشم ...

مادر منم همینطور. ولی من به خونواده پدریم رفته بودم. اونا بالای چهار کیلو هم طبیعی زاییدن

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
بخودت بستگی داره ببین چقد تحمل داری ببین زمان هایی که به مشکل خوردی ودرد داشتی چقد تحمل کردی چطوری م ...

من وقتی دکترم گفت سزارین نمیکنم گریه میکردم مامانم گفت اصلا از تو بعیده اخه تحمل دردم خداروشکر خوبه

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
طبیعی عوارض خاصی نداره. ته تهش مراقبت از چارتا بخیه است. 

برای بعضی ها طبیعی عوارض داره نمیدونم واقعا شانسیه یا چی

برای مامانم از عوارضش بواسیر هست که گاهی از دردش گریه میکنه برای خاله م هم سردرد... موقع زایمان به سرش فشار اومده و الان ۳۰ ساله هر روز سردرد وحشتناک داره

و البته نمیگم سزارین بهتره چون عوارض سزارین هم دیدم مثلا دوستم به آمپول بی حسی حساسیت کرد و ۲۰ روز تو بیمارستان بستری شد 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
من وقتی دکترم گفت سزارین نمیکنم گریه میکردم مامانم گفت اصلا از تو بعیده اخه تحمل دردم خداروشکر خوبه

خب پس مشکلت چیه منکه اصلا تحمل درد ندارم و خیلی جون دوستم همه هم میدونن این اخلاق منو درحدی که کسی جرعت شوخی دستی نداره باهام ولی میدونم میتونم از پس بربیام 

مادر منم همینطور. ولی من به خونواده پدریم رفته بودم. اونا بالای چهار کیلو هم طبیعی زاییدن

از خانواده پدریم خبر ندارم ولی دختر عمه م یه بچه ۵ کیلویی رو طبیعی زاییده با این حال به من میگفت که طبیعی انجام نده برو سزارین 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
مطمینم میتونی من یه زندایی دارم موقع زایمان 19سالش بود ، کلا 145الی150قدشه ،40کیلوهم وزنشه کل باردار ...

آخی عزیزم ای جانمممم خدا حفظش کنه 🥰🥰منم 18سالمه ولی تا 28قصذ حاملگی ندارم دیگه خدا بهم قدرت بده اون موقع 

💜🫀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز