2777
2789
طبیعی عوارض خاصی نداره. ته تهش مراقبت از چارتا بخیه است. 

من از طبیعی نگران گشادی واژن بودم فقط که اونم از هرکی پرسیدم حتی مادرشوهرم که 4طبیعی زایمان کرده گفت عین روز اول گاهی تنگ ترم میشه

عزیزم منم تازه ده هفته ام الان که نمیشه کلاسای بارداری رفت این ادمینی که میگید کجا هست منم سر به پیج ...

عزیزم بیمارستانی که میخوام برم خودشون کلاس مجازی گذاشتن 

اجباریه شرکتش هم برای سزارین هم طبیعی

بخش زایمان شمارمونو داده ماما اد کرده خودش

بعدم کلاسای زایمان از هفته ۲۰ به بعد باید بری

الان زوده گلم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه مادرشوهرمم هم سز بوده هم طبیعی میگه طبیعی اذیتت میکنه برو سز چمدونم والا

بخودت بستگی داره ببین چقد تحمل داری ببین زمان هایی که به مشکل خوردی ودرد داشتی چقد تحمل کردی چطوری مدیریت کردی ?

من دیر رسیدم بیمارستان، دردامو تو خونه کشیدم. وقتی رسیدم دو ساعت بعدش زاییدم. بهشون گفتم اپیدورال بز ...

اها خب دهانه رحمت به اندازه باز شده بوده 

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
اخه مشهد گیر بازاره، ترسیدنم فایده نداره، مامانت خوش زا بوده؟

به زایمان مادر ربطی داره؟ من مامانم زایمان وحشتناکی داشته و همچنین خاله م

البته من قراره سزارین بشم ولی میخوام ببینم واقعا ربط داره؟

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
نمیدونم من که طبیعی نمیرم انجامم نمیدم ولی مامایی که ادمینه میگه این ورزشا و تکنیکای تنفسی و پیاده ...

حالا سرچ میکنم انجامشون میدم

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
اها خب دهانه رحمت به اندازه باز شده بوده 

اره باز شده بود. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
انشالله ک ده سال دیگه بتونم و پسش بربیام 

مطمینم میتونی من یه زندایی دارم موقع زایمان 19سالش بود ، کلا 145الی150قدشه ،40کیلوهم وزنشه کل بارداریم لک داشته مراقبت بوده هر هفته میرفته دکتر بچه شهرستانه هیچکسم نبود پیشش مامانشم یبار اومد سر زد رفت  تنها رفت زایمان کرد اونم طبیعی بچه سه کیلو رو سر یه هفنه ام بلند  شد کاراشو خودش میکرد  وقتی اون تو نسته یعنی همه میتونن اون حتی نمیگفت لک داره ولی چون همش مراقب خودش بود و من از حرکاتش گ داروهاش میفهمیدم بچه زوهم نه ماه نگهداشت اخرم اونجوری زایید 

2790
2778
2791
2779
2792