به زایمان مادر ربطی داره؟ من مامانم زایمان وحشتناکی داشته و همچنین خاله م
البته من قراره سزارین بشم ولی میخوام ببینم واقعا ربط داره؟
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
مطمینم میتونی من یه زندایی دارم موقع زایمان 19سالش بود ، کلا 145الی150قدشه ،40کیلوهم وزنشه کل بارداریم لک داشته مراقبت بوده هر هفته میرفته دکتر بچه شهرستانه هیچکسم نبود پیشش مامانشم یبار اومد سر زد رفت تنها رفت زایمان کرد اونم طبیعی بچه سه کیلو رو سر یه هفنه ام بلند شد کاراشو خودش میکرد وقتی اون تو نسته یعنی همه میتونن اون حتی نمیگفت لک داره ولی چون همش مراقب خودش بود و من از حرکاتش گ داروهاش میفهمیدم بچه زوهم نه ماه نگهداشت اخرم اونجوری زایید