2777
2789
عزیزم من کلا آدم ترسویی هستم ت این چیزا ی ذره ک دستم می‌بره دیگه شوهرم هی دورم می‌چرخه از بس لوس و ت ...

منم ترسوام و خیلی جون دوستم همه اینو میدونن ولی خب باید باطبیعت همگام شد  عزیزم 

ای جانممم چ خوووب ....عزیزم بقیه هم خوردی ؟؟ واسه بقیه بی حس نمیکنن  خب قضاوت ک نیست اکثریت می ...

درد داره، پریودی هم درد داره، شکستن دست هم درد داره. تو میتونی تضمین کنی هیچوقت درد رو تجربه نکنی؟؟؟ خب درد هست ولی قابل تحمله و اینکه اتفاقاً ساعت آخر درد به اوجش میرسه یعنی  داره بچت دنیا میاد. و این خبر خوبیه. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با این وجود پس فک کنم خوش زا بودی

من دیر رسیدم بیمارستان، دردامو تو خونه کشیدم. وقتی رسیدم دو ساعت بعدش زاییدم. بهشون گفتم اپیدورال بزنین گفتن دکترت گفته نه. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
خطر مرگ در سزارین چهار تا هفت برابر بیشتر از طبیعیه... تو طبیعی اتفاقاً شانس زنده موندت بیشتره😉😁

منو بکشن طبیعی نمیرم

خواهرام درد طبیعی رو کشیدن بعدم سزارین شدن

سزارین و طبیعی جفتش درد و عوارض داره

منو بکشن طبیعی نمیرم خواهرام درد طبیعی رو کشیدن بعدم سزارین شدن سزارین و طبیعی جفتش درد و عوارض دا ...

طبیعی عوارض خاصی نداره. ته تهش مراقبت از چارتا بخیه است. 

تاثیر میزاره بنظرت؟

نمیدونم من که طبیعی نمیرم

انجامم نمیدم ولی مامایی که ادمینه میگه این ورزشا و تکنیکای تنفسی و پیاده روی رو داشته باشین خیلی به پیشرفت کمک میکنه

توپم خیلی تعریف میکنن

درد داره، پریودی هم درد داره، شکستن دست هم درد داره. تو میتونی تضمین کنی هیچوقت درد رو تجربه نکنی؟؟؟ ...

آره اینا هم هست من میترسم فقط بقیه بخورم بعد چای خب درد داره اون قسمتش دیگه 😥😥

چند ساعت کلا طول می‌کشه 

💜🫀
نمیدونم من که طبیعی نمیرم انجامم نمیدم ولی مامایی که ادمینه میگه این ورزشا و تکنیکای تنفسی و پیاده ...

عزیزم منم تازه ده هفته ام الان که نمیشه کلاسای بارداری رفت این ادمینی که میگید کجا هست منم سر به پیجش بزنم?

دو هفته وقت داری خوبه دیگه پیاده روی کن  اون ورزشا مال زمانی هست که پروسه زایمان شروع میشه&nbs ...

وااای این تکنیک ها ینی اینقدر تاثیر گذارن؟چقدر خوب

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
آره اینا هم هست من میترسم فقط بقیه بخورم بعد چای خب درد داره اون قسمتش دیگه 😥😥 چند ساعت کلا طول م ...

بخیه خوردنت اصلا حس نمیشه. اگر دکترت درست باشه، خوب بخیه میزنه و مشکلی پیش نمیاد 

خودشون سز بودن، از کجا میدونن طبیعی بده؟؟؟ جاریای من هر دو سز بودن. یکیشون میگه بعد ده سال هنوز با ع ...

اخه مادرشوهرمم هم سز بوده هم طبیعی میگه طبیعی اذیتت میکنه برو سز چمدونم والا

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
2790
2778
2791
2779
2792