2777
2789
من از سزارین میترسم واقعیتشو بگم جون شکمو میبرن   من کلا از عمل میترسم

منم همینطوره خواهر 😟😟😟من از نزدیک طبیعی دیدم 😥😥سزارین هم ت فیلم دیدم 

شوهرم میگه کلا بچه نمیخام ت هم ک می‌ترسی و بهتر 

💜🫀
اون به بیمارستان و دکترته اگه اونا خوب باشن بقیش اوکیه

اره من بیمارستان خصوصی بودم، دکترمم ماه بود ماه

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من اگه جای شمابودم طبیعی روانتخاب میکردم سزارین دوره نقاحتش زیاده بعدشم واسه بارداری های بعدی ...

اره میخوام بیمارستان خصوصی برم ماما اونجا میگفت ما کمکت میکنیم بی حسی به کمر میزنیم و اینا نگران نباش 

میدونی خواهرم و خواهرشوهرام همه سز بودن میگن فقط برو سز طبیعی خوب نیس داغون میشی

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
منم همینطوره خواهر 😟😟😟من از نزدیک طبیعی دیدم 😥😥سزارین هم ت فیلم دیدم  شوهرم میگه کلا بچه ...

همین دیگهههه. اونایی  که تجربه نکردن بیخود میترسن، بقیه رو هم میترسونن. منم قبل بارداری از طبیعی میترسیدم، الان یک ماه گذشته از زایمانم هر روز به اون روز قشنگ فکر میکنم، حتی یادآوری دردش برام لذت‌بخشه. حاضرم دوباره درد بکشم تا دوباره تولد بچم رو تجربه کنم. 

وقتی چیزی رو تجربه نکردی، درموردش قضاوت نکن. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
منم همینطوره خواهر 😟😟😟من از نزدیک طبیعی دیدم 😥😥سزارین هم ت فیلم دیدم  شوهرم میگه کلا بچه ...

عزیز دلم من خیلی تحمل دردم کمه همه هم میدونن اینو ولی  همه دنیا از طریق زایمان بدنیا اومدن و خیلیا رو دیدم زایمان میکنن لاجون لاغر و خیلی ضعیف میگم وقتی اون تو نسته منم میتونم چون بچه میخوام پس میتونم  و اینکه خداوند تو نه ماه بدنتو اماده میکنه و بهت کمک میکنه

به وقتش دکترت معاینت میکنه. اینجا هی میگن وااای معاینه درد داره و... بابا درد چی؟ شل کن، درد نداره.. ...

قبل بارداری معاینه زیاد شدم میدونم اون دردش خیلی کمه

دکترم اقاست معاینه نمیکنه

من کمتر از دو هفته دیگه به زایمانمه اصلا فکر زایمان طبیعی رو هم نمیکردم دکترم گفت سز میکنم الان میگه ...

دو هفته وقت داری خوبه دیگه پیاده روی کن 

اون ورزشا مال زمانی هست که پروسه زایمان شروع میشه 

پروسه زایمان دقیقا از موقعی که درد خفیف پریودی یا لکه بینی یا کیسه آبت پاره بشه شروع میشه پس نگران نباش

اگه وقت کردی کلاسای ماما کلانتری پور تو بیمارستان رضوی رو برو که برای روز آخر دقیق توضیح میده باید چیکار کنی 

ایشون تو کانادا کلاسای تخصصی زایمان رو گذروندن و میدونی که خارج از کشور اکثرا زایمان طبیعی هستن 

اگر هم وقت نکردی تو اینترنت یا نی نی بان بزن کامل توضیح میده 

مثلا تکنیک تنفس و فشار یا ورزش ها و حرکات روز زایمان یا دوش آبگرم و.... 

همه رو توضیح میدن اگه کامل مثل من رعایت کنی روز زایمان حتی یک داد هم نمیزنی من صدا ازم در نیومد تمام فکر و ذکرم تکنیک تنفس و ورزش ام بود و دو ساعته مثل خارجی ها زایمان میکنی وگر نه مثل این خانومایی میشی که میان اینجا و از تجربه بد و تلخ زایمان طبیعیشون تعریف میکنن و بقیه مامانا رو میرسونن و دو سه روز تمام درد کشیدن و به جای تکنیک تنفس و تمرکز روی فشار دادن داد میزدن و با بدرفتاری پرستارا مواجه میشدن 

اره میخوام بیمارستان خصوصی برم ماما اونجا میگفت ما کمکت میکنیم بی حسی به کمر میزنیم و اینا نگران نبا ...

خودشون سز بودن، از کجا میدونن طبیعی بده؟؟؟ جاریای من هر دو سز بودن. یکیشون میگه بعد ده سال هنوز با عوارض سزارین و جای زخمش دست به گریبانه. من سر یک ساعت عین آدم معمولی از جام بلند شدم. 

من چون تنبلی تخمدان دارم خیلی درد و خونریزی زیاد دارم اما سعی میکنم با دمنوش و استراحت کمش کنم

پس خوبه دیگه درد زایمانم میتونی تحمل کنی عزیزم 😊نگران نباش

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
عزیزم به نظرمن اینجاسوال نپرس هرکسی یه چیزی میگه همچی دست خداست بزار وقتت بشه وهمچی به روال عادی بگذ ...

اره واقعا حرفت درسته ولی خدایی بعضیاتون انرژی بهم دادین برم سمت طبیعی

همین دیگهههه. اونایی  که تجربه نکردن بیخود میترسن، بقیه رو هم میترسونن. منم قبل بارداری از طبیع ...

ای جانممم چ خوووب ....عزیزم بقیه هم خوردی ؟؟ واسه بقیه بی حس نمیکنن 

خب قضاوت ک نیست اکثریت میگن ترس داره 

💜🫀
بهتر از هیچیه. از امروز برو بیست دقیقه پیاده روی، یا تو خونت پیاده روی کن. سرچ کن تمرینات اسکات برات ...

مرسی از راهنماییت و دلگرمیت دوستم خیلی ممنونم ازت❤

عزیز دلم من خیلی تحمل دردم کمه همه هم میدونن اینو ولی  همه دنیا از طریق زایمان بدنیا اومدن و خی ...

عزیزم من کلا آدم ترسویی هستم ت این چیزا ی ذره ک دستم می‌بره دیگه شوهرم هی دورم می‌چرخه از بس لوس و ترسوام 😥😥

آره همینم هست انشالله ک از پیش بر بیایی

💜🫀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز