2777
2789
ببین آخه طبیعی هم همچین بدون خطر نیس بعضیا میمیرن😑 منم اینا رو دیدم ترسیدم😢

اره دقیقا من قطعا انتخاب ۱۰۰ سزارین بودا اسم دارو ک اومد نظرم عوض شد

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از کجا بفهمم لنگم امادگی داره؟من از اول بارداری تا حالا معاینه نشدم

به وقتش دکترت معاینت میکنه. اینجا هی میگن وااای معاینه درد داره و... بابا درد چی؟ شل کن، درد نداره... کلا نینی سایتیا طرفدار زایمان سزارین هستن. چرت و پرت درمورد زایمان طبیعی زیاد میگن. باور نکن. خلیلیاشون اصلا دختر هستن و میان الکی درد طبیعی رو توصیف میکنن. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

عزیزم به نظرمن اینجاسوال نپرس هرکسی یه چیزی میگه همچی دست خداست بزار وقتت بشه وهمچی به روال عادی بگذره به خداتوکل کن گلم چون اینجاسوال میپرسی استرست بیشترمیشه هرکسی یه چی میگه

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
ینی تو این دو هفته تاثیر میزاره؟

بهتر از هیچیه. از امروز برو بیست دقیقه پیاده روی، یا تو خونت پیاده روی کن. سرچ کن تمرینات اسکات برات بیاد. اسکات انجام بده. روزی یه قاشق روغن زیتون بخور و اونجاتو با روغن چرب کن

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
خاطرات زایمان اینجا رو نخون. چون خیلی بد و ترسناک نوشتن. منم میخوندم بیشتر اذیت میشدم. وقتی زاییدم گ ...

اره خب هر کدوم بدیا و خوبی هایی دارن

شما اپیدورال بود زایمانت؟

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم

خطر مرگ در سزارین چهار تا هفت برابر بیشتر از طبیعیه... تو طبیعی اتفاقاً شانس زنده موندت بیشتره😉😁

اون به بیمارستان و دکترته اگه اونا خوب باشن بقیش اوکیه

اره خب هر کدوم بدیا و خوبی هایی دارن شما اپیدورال بود زایمانت؟

هییییچی. حتی یه مسکن بهم ندادن. طبیعی طبیعی طبیعی... 💪💪💪😁😁😁

خب اینم ب این بستگی داره ک پریود میشی دردت خفیفه یا شدید  برای من خیییلی شدیده

من چون تنبلی تخمدان دارم خیلی درد و خونریزی زیاد دارم اما سعی میکنم با دمنوش و استراحت کمش کنم