2777
2789
والا من ک از اون تایپیک اینو برداشت کردم : طبیعی شانسیه! اکثریت هم گفتن مرگو جلو چشاشون دیدن بعدشم ب ...

اره منم از همینا میترسم خب

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کمتر از دو هفته دیگه به زایمانمه اصلا فکر زایمان طبیعی رو هم نمیکردم دکترم گفت سز میکنم الان میگه ...

من کلاس مجازی میرم بخاطر کرونا تشکیل نشد حضوری.

عکسا و ویسا رو دارم اگه واتس داری برات بفرستم

اره منم اللن اسم طبیعی رو میارم مریود ک بشم میرم ۳ تا مسکن میخورم ی کمم نمیتونم ن تحمل کنم😂

من توی تحمل درد پریود خیلی قوی ام اصلا قرص نمیخورم ولی خب این زایمانه خیلی فرق داره

اون کجاست؟

خاطرات زایمان اینجا رو نخون. چون خیلی بد و ترسناک نوشتن. منم میخوندم بیشتر اذیت میشدم. وقتی زاییدم گفتم طبیعی این بود انقدر نینی سایتیا بزرگش کردن؟؟؟ چیز خاصی نبود که. اینجا خیلی دراماتیک مینویسن. درضمن کسایی که زایمان طبیعی نکردن بیشتر میان آدمو میترسونن. خودشون میترسن، بقیه رو هم بیخود میترسونن. ولی کسایی که طبیعی زاییدن، بهت میگن که این درد ترسناک نیست اصلا، اتفاقاً قابل تحمله و از همه مهمتر، تموم میشه و میره و بدبختی های درد سزارین رو نخواهی داشت. 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
من توی تحمل درد پریود خیلی قوی ام اصلا قرص نمیخورم ولی خب این زایمانه خیلی فرق داره

خب اینم ب این بستگی داره ک پریود میشی دردت خفیفه یا شدید 

برای من خیییلی شدیده 

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
اون کجاست؟

عزیزم من اگه جای شمابودم طبیعی روانتخاب میکردم سزارین دوره نقاحتش زیاده بعدشم واسه بارداری های بعدی یکم خطرداره چون خودمم سزارین بودم راضی نیستم بنظرم بهترین روش طبیعیه بروبیمارستانای خصوصی بدون اینکه متوجه دردت بشی زایمان میکنی موفق باشی

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
اگر لگنت آمادگی، طبیعی رو داره، برو و خیالت راحت. اصلا نترس. چون تجربش نکردی میترسی وگرنه ما تجربه ک ...

از کجا بفهمم لنگم امادگی داره؟من از اول بارداری تا حالا معاینه نشدم