2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر لگنت آمادگی، طبیعی رو داره، برو و خیالت راحت. اصلا نترس. چون تجربش نکردی میترسی وگرنه ما تجربه کرده ها میگیم قابل تحمله. و بعدش به خودت افتخار میکنی هفت لایه شکمت پاره نشده

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
پ کی گولت زده الان؟😂😂

میدونی اسم دارو رو اوردن گفتند ب درد نمیخوره ی خانومه سکته کرده بود رو ک خوندین از اون خییلی ترسیدم گفتم طبیعی

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
نترس فکر نکنم کسی از من ترسو تر و لوس تر باشه طبیعی زایمان کردم با بی دردی شیر دهی بیشتر اذیت شدم تا ...

من کمتر از دو هفته دیگه به زایمانمه اصلا فکر زایمان طبیعی رو هم نمیکردم دکترم گفت سز میکنم الان میگه نمیشه 

من هیچ ورزشی نکردم هیچ کلاس زایمانی نرفتم کلا هیچکاربرا طبیعی نکردم

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
اون موقع جون گریه نداری فقط داد میزنی

شما تجربه کردی طبیعی رو؟ 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
من کمتر از دو هفته دیگه به زایمانمه اصلا فکر زایمان طبیعی رو هم نمیکردم دکترم گفت سز میکنم الان میگه ...

منم همینطور. مثل تو. تو همین موقع ها شروع کردم بیست دقیقه پیاده روی و اسکات و...