2777
2789
من چون خودموآماده کرده بودم واسه طبیعی اماچون فشارم زده بودبالا سریع سزارین شدم الانم بعدهفت ازسزاری ...

بعد هفت سال؟

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یوگا برای ارامش نیست بیشتر؟

چراولی من کلاسای آمادگی زایمان میرفتم یوگاهم کارمیکردیم

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
بعد هفت سال؟

ن گلم بعدهفت ماه ولی حتما حتماطبیعی روانتخاب کن

من پسرموبعدازتولدش ازدست دادم بخاطر فشارخون بالام تیکرمم که میبینیدآبیه فقط به امیدبرگشت پسرمه😢میشه واسه سلامتی منو نی نیم یه صلوات بفرستین آخه بارداری خطرناکی پیش رودارم😔
یوگا برای ارامش نیست بیشتر؟

علتشونپرسیدم ولی فک میکنم بخاطراسترسی که بیشترماهاداشتیم مربی یوگاهم کارمیکرد

چراولی من کلاسای آمادگی زایمان میرفتم یوگاهم کارمیکردیم

اهان باید بزنم تو نت ببینم چجوره

تو کلاسای امادگی زایمان چیا یاد میدن؟

پسرم شیرین زبونم هدیه ی خدا به خونم
توی بارداری هم یبوست میشدی؟

نه اصصصلا

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
شما تجربه کردی طبیعی رو؟ 

نه تو بخش زایمان بستری بود کسی گریه نمیکرد فقط جیغ میزد ک از بین جیغا چارتا اشکم میریخت🤣🤣

سلام علیکمه سابق...هر کی الکی گزارش میزنه ک کاربریا بسوزه هاپوکوماره
نه تو بخش زایمان بستری بود کسی گریه نمیکرد فقط جیغ میزد ک از بین جیغا چارتا اشکم میریخت🤣🤣

خب تجربه نکردی. این جیغ ها از سر ترسه. خود من جیغی نکشیدم، اشکی هم نریختم. چون با خوندن درمورد زایمان طبیعی، دقیقا میفهمیدم هر لحظه داره چه اتفاقی میفته و باید چیکار کنم. فقط درد، اونم ساعت آخرش که بهم گفتن این درد یعنی بچت نیم ساعت دیگه بغلته 

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...
خب تجربه نکردی. این جیغ ها از سر ترسه. خود من جیغی نکشیدم، اشکی هم نریختم. چون با خوندن درمورد زایما ...

البته من سه سانت دهانه رحمم باز شد ک درد وحشتناکی رو اون مدت تحمل کردم ترسی نداشتم فقط درد داشتم ک جیغ میزدم

چ اتفاقی داره میوفته !!! داره دهانه رحم باز میشه ک بچه بیاد بیرون هر لحظه همین اتفاق داره میوفته دیگه تحقیقات نداشت

البته من سه سانت دهانه رحمم باز شد ک درد وحشتناکی رو اون مدت تحمل کردم ترسی نداشتم فقط درد داشتم ک ج ...

چرا درموردش کتاب خوندم. درمورد اینکه سه مرحله هست و هر مرحله واکنشای بدن چیه، کی تمایل به زور زدن پیدا میشه و کی باید زور زد و نزد، درمورد مرحله آخر که تو چه فرایندی بچه سرش میاد بیرون و چجوری باید زور زد و... 

چرا درموردش کتاب خوندم. درمورد اینکه سه مرحله هست و هر مرحله واکنشای بدن چیه، کی تمایل به زور زدن پی ...

شما تحمل دردت بالاست

اینا رو خود پرستار توضیح میده همون موقع هم

من توی گوگل چی سرچ کنم برای امادگی های زایمان طبیعی؟فقط تکنینک تنفس و ورزش اسکات و پیاده روی کافیه؟ک ...

ورزش روی توپ هم سرچ کن و حرکت کت (گربه) 

وقتی در ات هنوز کمن و بیمارستان نرفتی توی حمام روی صندلی بشینی و با کمک دوش تلفنی حمام آب گرم روی شکم و پهلوها بگیری در ات رو خیلی کمتر میکنه 

در تکنیک تنفس  

فکر کنم باید بعد از هر سه فوت یک زور بزنی بازم خودت تحقیق کن شاید فراموش کرده باشم 

خانم هایی که خبر ندارن همینطوری میشینن و درد میکشن و داد میزنن که چرا زایمان نمیکنم دارم از درد میمیرم اما با تکنیک تنفس و فشار به بچه کمک میکنیم که زودتر بدنیا بیاد و ما درد کمتری بکشیم 

من وقتی مطب دکترم رفتم اصلا باورش نمیشد که به این سرعت دارم زایمان میکنم

پیاده روی هم که الان باید انجام بدی تا برای روز زایمان آماده بشی هم از نظر قدرت بدنی هم بچه راحت‌تر پایین بیاد

راستی یادت باشه روزهای آخر بیشتر غذاهای مقوی و کم حجم بخور مثل خرما 

2790
2778
2791
2779
2792