2777
2789
عنوان

حالم خ بده

348 بازدید | 30 پست

از خانوادم دورم دو ماهه ندیدمشون ب جز کرونا همیشه دیر ب دیر شوهرم میبرتم دو ساعت و نیم راهه. دو تا بچه کوچیک دارم تو شهر غریب. بهش میگم تو وظیفته منو ببری بیاری هر دفعه ی بهونه میاره ماشین خرابه از خانوادت خوشم نمیاد با خانوادم رفت و امد نداری هردفعه ی چی. امروز ی دعوای شدید داشتیم. گفتم تاکسی بگیر برام که برم زنگ زد ب طرف صدا گوشیو کم کرد در مورد من ی چی گفتن خندیدن بعدم گف زنم هر چی کرایه بگی میده خودش!  گفتم چی گفتی در مورد زنت خندیدی نگف هنوزم من جایی نرفتم رفت ب خانوادش اطلاع داد زنم داره میره خونه باباش. خسته شدم خ وابسته ب خانوادشه منو فقط برا رابطه و درآمدم میخواد. چن وقته پول بهش ندادم امروز بشقاب غذا رو از جلوم برداشت گف مال منه. کتکم زد از درد ب خودم میپیچیدم وایساده بود لذت میبرد گف قصدم نبود بزنمت. منم میزنمش فحش میدم چون خون ب جیگرم کرده

اصلا بهش پول نده

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا پول ندم میشه گرگ. 

به جهنم

بزار هر كاري ميخواد بكنه

خودش ضرر ميكنه

بگو تا اخلاقتو اصلاح نكردي از پول خبري نيست

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
تو رو خدا یکی ی کم باهام حرف بزنه ب هیچ کس نمیتونم دردمو بگم

عزیزم مگه خودش کار نمی کنه که چشمش به درآمد شماست ؟ 😢

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
عزیزم مگه خودش کار نمی کنه که چشمش به درآمد شماست ؟ 😢

کار میکنه پولشو برا ادامه تحصیلش خانوادش میخواد زورش میاد خرج زندگی کنه ولی پول مفت خ دوس داره بهش ساخته

نمیدونم چی بگم...میتونی باهاش حرف بزنی؟ خیلی بده ک کتکت میزنه عجیبه ...خیلی دوسش داری هنوزم ؟ البته خوبه ک تحمل می‌کنی آدما واسه بچشون هرکاری میکنن ولی خب بستگی ب این داره ببین چی شد ک اینجوری شدین 

مگه دوساعت راه زیادیه؟؟ چه وحشی شدن مردا😞😞 ی مشت بیشعور دارن دسی دسی دخترا مردم رو بدبخت میکنن ...

اگه خانوادش کار داشته باشن همین مسیرو هر روز حاضره بره ب من که میرسه هزار و یک بهانه

کار میکنه پولشو برا ادامه تحصیلش خانوادش میخواد زورش میاد خرج زندگی کنه ولی پول مفت خ دوس داره بهش س ...

کارت چه مدلیه ؟ منظورم اینه اگر کارمند نیستی یه مدت نرو سرکار تا حساب کار دستش بیاد 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 
چطوری با راننده تاکسی در مورده شما حرف زده خندیده؟ باورم نمیشه . اگه واقعی هست و پول هم از شماست چرا ...

ب خاطر اینکه میترسم از جدایی. ب خاطر بچه هام و اینکه خانواده درستی ندارم ازم حمایت کنن. پدرم فوت شده مادرم مریضه. برادرمم ب سختی خرج زندگیشونو درمیاره