از خانوادم دورم دو ماهه ندیدمشون ب جز کرونا همیشه دیر ب دیر شوهرم میبرتم دو ساعت و نیم راهه. دو تا بچه کوچیک دارم تو شهر غریب. بهش میگم تو وظیفته منو ببری بیاری هر دفعه ی بهونه میاره ماشین خرابه از خانوادت خوشم نمیاد با خانوادم رفت و امد نداری هردفعه ی چی. امروز ی دعوای شدید داشتیم. گفتم تاکسی بگیر برام که برم زنگ زد ب طرف صدا گوشیو کم کرد در مورد من ی چی گفتن خندیدن بعدم گف زنم هر چی کرایه بگی میده خودش! گفتم چی گفتی در مورد زنت خندیدی نگف هنوزم من جایی نرفتم رفت ب خانوادش اطلاع داد زنم داره میره خونه باباش. خسته شدم خ وابسته ب خانوادشه منو فقط برا رابطه و درآمدم میخواد. چن وقته پول بهش ندادم امروز بشقاب غذا رو از جلوم برداشت گف مال منه. کتکم زد از درد ب خودم میپیچیدم وایساده بود لذت میبرد گف قصدم نبود بزنمت. منم میزنمش فحش میدم چون خون ب جیگرم کرده
دوسش ندارم ازش متنفرم هر روز دعا میکنم بره بیرون برنگرده. ولی جرات جدایی ندارم. میترسم پشیمون بشم ب ...
کاش قبل از بچه دار شدن ازش جدا می شدی عزیزم حق داری الان تو این شرایطی که جامعه داره بچه هایی که پدر و مادر هر دو بالاسرشونه بچه های خوبی از آب در نمیان چه برسه زبونم لال بچه ی طلاق باشن دیگه هیچی دیگه
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
دوسش ندارم ازش متنفرم هر روز دعا میکنم بره بیرون برنگرده. ولی جرات جدایی ندارم. میترسم پشیمون بشم ب ...
همون بچه ها پسفردا میزنن تو سرت مثل ما ک به مامانمون میگیم اونم پول میرفت در میورد میداد به بابانمم هنوزم ک هنوز کتک میخور یا زندگیت درست کن یا جدا شووو
بشه سگ شما خودتون میخاین شوهرتون بزنتون روشون وامیدین نبایه این کاراکنی چندروزبروخونه بابات تاادم بشه ای دیه کی بوده چه بی عرضه هست میشینه تازنش پولش بده حالا من خودم کارمندم باشوهرم ای حرفا نداریم احترام پول رابطه حرف همه چی جداهست همه پولم میدم بهش اونم درعوًض خونه زده به نامم
همون بچه ها پسفردا میزنن تو سرت مثل ما ک به مامانمون میگیم اونم پول میرفت در میورد میداد به با ...
دقیقا عین من که مامانم هر چی داشت میریخت پای بابام و بابام نه به اون محبت میکرد نه حس پدرانه به من داشت ! هنوزم سوالم از مادرم این هست که چرا این مرد رو از زندگیه ما بیرون نکردی؟ بخدا بچه ها اسم پدرو نمیخوان یه مرده واقعی میخوان که برای مادرشون ارزش قائله و عین کوه پشتشونه ، وگرنه بچه ها در اینده بیشتر از مادرا اسیب میبینن تو اون زندگی . تا اخر عمر عذاب وجدان میکشن که مادرمون به خاطر ما خودش رو نجات نداد ، مادره ما به خاطر ما از خودش گذشت و و و .... این فکرا بچه هاتونو به مرور نابود میکنه
دقیقا عین من که مامانم هر چی داشت میریخت پای بابام و بابام نه به اون محبت میکرد نه حس پدرانه به من د ...
ارههههههه من خودمم خیلی با مامانم دعوا کردممم خیلییی بعضی وقتا ام ناراحت شدم رنجوندمش ولی اخه یه جایی باید تموم میکررد بعضیا میگن کسی پشتم نییس مامان من مثل چی کار کرد میومد میداد ب بابام هزار تا مسولیت دگ همش پای مامانم بود چه قدم کتک میخوره و هنوزم میخوره من انقد به جون ماماننننممم نق زد مامانم بعضی وقتا دلم میسوزه به حالش چون هنوز کتک میخوره
خیلی دیونه ی داری با همچنین مردی زندگی میکنی از خودت که درامد داری ولش یا یه چند مدت ول کن برو ببین میخواد چیکار کنه خیلی مرد پررویی هست کثافت دستش بشکنه بنطر من که این مرد بدرد زندگی نمیخوره هر چی بگذره پررو تر میشه
یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤ 💗تو مرا جان و جهانی💗 💖تا ابد با من باش💖 💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘 💕 با تو در نهایتم من💕 💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝