2777
2789
عنوان

وازلین.

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 22 پست
یعنی واقعا تو  هفتع نتیجشو دیدی؟؟🤔اگ اینطور چقد عالی..هرشب میزدی؟؟چقد خریدیش؟

من تو این هفته دیکه فقط رسیدما صبح پامیشم میزنم به ابروهام بعدا هر مئقع دیدم رفته بازم میزنم یعنی روزی دو سه بار میزنم

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاتونم🙏🌸🌻🌿🌾🌌
اره والا البته هنوز پر نشده کامل که بگم کامل پر شده یه هفته هست که میرنم موهای ریز در اومده اون موها ...

اگ اینطوره ک عالیه ...حتما میخرم پس ...امیدوارم اصلش رو پیدا کنم...مشکل اینه ک نمیدونم اصل و فرعشون فرقش چطوره....اره خیلی مناسبه قیمتش ...مرسی ک گفتی.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ اینطوره ک عالیه ...حتما میخرم پس ...امیدوارم اصلش رو پیدا کنم...مشکل اینه ک نمیدونم اصل و فرعشون ...

قربونت عزیزم من از محصولات ایت الله تبریزیان خریدم احساس میکنم اصل هست جون هم فایده کرده هم اینکه خودش بوی سیاهدانه میده

روغن گرچک هم شنیدم میگن عالیه ولی تا حالا نتونستم از جای مطمعن پیدا کنم میترسم اصل نباشن اگه بتونی روغن گرچک و سیاهدانه اصلشو پیدا کنی با هم قاطی کنی بزنی بنطرم اونم خوب میشه

روغن گرچک هم شنیدم میگن عالیه ولی تا حالا نتونستم از جای مطمعن پیدا کنم میترسم اصل نباشن اگه بتونی ر ...

اره ...منم شنیدم ...اتفاقا قبلا کرچک داشتم ..اما واسه ابروم اشتفاده نمیکردم .‌بی استفاده بود .دادم ب کسی 😂.....اره اگ گیر بیارم  خیلی خوب میشه .اللن هم یه خانومه تو همین تاپیک گفت ک داره استفاده میکنه و نتیحه گزفته ...میخوام تا دوماه دگ ک دانشگاه باز میشه .با ابرو های پر پشتتم برم دانشگاه 😂😂.....مرسی عزیزم از راهنماییت💓

اره ...منم شنیدم ...اتفاقا قبلا کرچک داشتم ..اما واسه ابروم اشتفاده نمیکردم .‌بی استفاده بود .دادم ب ...

قربونت عزیزم انشالله که نتیجه میگیرین گلم😘😘