2777
2789
عنوان

وازلین.

284 بازدید | 22 پست

بچع ها شنیدم وازلین واسه ابرو و مژه خیلی خوبه و پر پشت میکنه.میخواستم ببینم کسی استفاده کرده اینجا و نتیجشو ببینه؟؟و اینک باعث بلند شدموهای مژه و ابرو میشه یا پر پشت شدن؟؟؟اخه من ابرو هام قشنگن .حالتشون .هرکی میبینه میگ..و اصلا هم نمیگیزمشون .چون مرتبن .حتی چن بار قبلا ک دبیرستانی بودم بهمدگیر دادمدرسه .فک میکردن گرفتمشون ...اما کم پشتن .من میخوام پر باشن ..بنطرتون وازلین اثر داره‌..شاید ۵ یا ۶ روزی هست دارم واسه ابرو هام و مژه هام هرشب میزنم ......من یه چیزی میخوام واسه پر پشت شدن .بنطرتون لصلا راهی هست .بجز میکرو بیلدینگ و اینا؟..... .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وازلین پر نمیکنه

روعن های دیگه مثل کرچک یا فندق یا سیاهدونه بزن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من وازلین میزدم میریخت بدتر روغن سنگینیه به همه نمیسازه

هرچی شنیدم امتحان کردم دیگه داشتم میرفتم برا تتو که روغن کرچک رو امتحان کردم عالیه عالیییییی منم از بچه های همینجا شنیدم خدا خیرشون بده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

عزیزم من یه مدت وازلین زدم فرق میکنه ولی نه زیاد چند وقت پیش همین جا به خانومی گفتن روغن سیاهدانه برنین برا ابرو من یه هفته هست میزنم واقعا خیلی عالیه

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاتونم🙏🌸🌻🌿🌾🌌
من وازلین میزدم میریخت بدتر روغن سنگینیه به همه نمیسازه هرچی شنیدم امتحان کردم دیگه داشتم میرفتم بر ...

ینی ابرو هات پر پشت شد؟؟واقعا نتیجه گرفتی؟،چ مدت استفاده کردی؟؟و اینک ابروهات از قبل پر بودن و مثلا ب مرور زمان کم پشت شده بودن یا اینک از همون اولش کم پشت  بودن ؟؟؟

عزیزم من یه مدت وازلین زدم فرق میکنه ولی نه زیاد چند وقت پیش همین جا به خانومی گفتن روغن سیاهدانه بر ...

یعنی واقعا تو  هفتع نتیجشو دیدی؟؟🤔اگ اینطور چقد عالی..هرشب میزدی؟؟چقد خریدیش؟

ینی ابرو هات پر پشت شد؟؟واقعا نتیجه گرفتی؟،چ مدت استفاده کردی؟؟و اینک ابروهات از قبل پر بودن و مثلا ...

من از اول ابروهام کم پشت بود دیگه کم پشت تر هم شد با گذشت زمان 

ابروهام خیلی پرپشت نشدن ولی راضی ام الان معمولی ان مثل قبل کچل نیستن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
یعنی واقعا تو  هفتع نتیجشو دیدی؟؟🤔اگ اینطور چقد عالی..هرشب میزدی؟؟چقد خریدیش؟

اره والا البته هنوز پر نشده کامل که بگم کامل پر شده یه هفته هست که میرنم موهای ریز در اومده اون موهای خیلی نازک هم پررنگ شدن تاج ابروم ریخته بود اونا دارن در میان منمدهمه چی امتهان کرده بودم نتیجه نمیداد ولی این واقعا خیلی عالیه من 12تومن خریدمش قیمتشم مناسبه

لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاتونم🙏🌸🌻🌿🌾🌌