بچع ها شنیدم وازلین واسه ابرو و مژه خیلی خوبه و پر پشت میکنه.میخواستم ببینم کسی استفاده کرده اینجا و نتیجشو ببینه؟؟و اینک باعث بلند شدموهای مژه و ابرو میشه یا پر پشت شدن؟؟؟اخه من ابرو هام قشنگن .حالتشون .هرکی میبینه میگ..و اصلا هم نمیگیزمشون .چون مرتبن .حتی چن بار قبلا ک دبیرستانی بودم بهمدگیر دادمدرسه .فک میکردن گرفتمشون ...اما کم پشتن .من میخوام پر باشن ..بنطرتون وازلین اثر داره..شاید ۵ یا ۶ روزی هست دارم واسه ابرو هام و مژه هام هرشب میزنم ......من یه چیزی میخوام واسه پر پشت شدن .بنطرتون لصلا راهی هست .بجز میکرو بیلدینگ و اینا؟..... .
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
من وازلین میزدم میریخت بدتر روغن سنگینیه به همه نمیسازه هرچی شنیدم امتحان کردم دیگه داشتم میرفتم بر ...
ینی ابرو هات پر پشت شد؟؟واقعا نتیجه گرفتی؟،چ مدت استفاده کردی؟؟و اینک ابروهات از قبل پر بودن و مثلا ب مرور زمان کم پشت شده بودن یا اینک از همون اولش کم پشت بودن ؟؟؟
یعنی واقعا تو هفتع نتیجشو دیدی؟؟🤔اگ اینطور چقد عالی..هرشب میزدی؟؟چقد خریدیش؟
اره والا البته هنوز پر نشده کامل که بگم کامل پر شده یه هفته هست که میرنم موهای ریز در اومده اون موهای خیلی نازک هم پررنگ شدن تاج ابروم ریخته بود اونا دارن در میان منمدهمه چی امتهان کرده بودم نتیجه نمیداد ولی این واقعا خیلی عالیه من 12تومن خریدمش قیمتشم مناسبه
لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاتونم🙏🌸🌻🌿🌾🌌