بچع ها شنیدم وازلین واسه ابرو و مژه خیلی خوبه و پر پشت میکنه.میخواستم ببینم کسی استفاده کرده اینجا و نتیجشو ببینه؟؟و اینک باعث بلند شدموهای مژه و ابرو میشه یا پر پشت شدن؟؟؟اخه من ابرو هام قشنگن .حالتشون .هرکی میبینه میگ..و اصلا هم نمیگیزمشون .چون مرتبن .حتی چن بار قبلا ک دبیرستانی بودم بهمدگیر دادمدرسه .فک میکردن گرفتمشون ...اما کم پشتن .من میخوام پر باشن ..بنطرتون وازلین اثر داره..شاید ۵ یا ۶ روزی هست دارم واسه ابرو هام و مژه هام هرشب میزنم ......من یه چیزی میخوام واسه پر پشت شدن .بنطرتون لصلا راهی هست .بجز میکرو بیلدینگ و اینا؟..... .
روغن گرچک هم شنیدم میگن عالیه ولی تا حالا نتونستم از جای مطمعن پیدا کنم میترسم اصل نباشن اگه بتونی روغن گرچک و سیاهدانه اصلشو پیدا کنی با هم قاطی کنی بزنی بنطرم اونم خوب میشه
لطفا برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاتونم🙏🌸🌻🌿🌾🌌
روغن گرچک هم شنیدم میگن عالیه ولی تا حالا نتونستم از جای مطمعن پیدا کنم میترسم اصل نباشن اگه بتونی ر ...
اره ...منم شنیدم ...اتفاقا قبلا کرچک داشتم ..اما واسه ابروم اشتفاده نمیکردم .بی استفاده بود .دادم ب کسی 😂.....اره اگ گیر بیارم خیلی خوب میشه .اللن هم یه خانومه تو همین تاپیک گفت ک داره استفاده میکنه و نتیحه گزفته ...میخوام تا دوماه دگ ک دانشگاه باز میشه .با ابرو های پر پشتتم برم دانشگاه 😂😂.....مرسی عزیزم از راهنماییت💓