2777
2789
عنوان

اسپرم صفر

| مشاهده متن کامل بحث + 2720 بازدید | 74 پست
عزیزدلم عمله نمونه برداری کلا صفر بود؟کی عمل کردید شما؟

ما حدود 7سال پیش.گفت نمونه برداریم صفره دیگه ماهم قط امید کردیم و منتظر معجزه ایم

بعد از۱۳سال زندگی که با بچه دار نشدن شوهرم ساختم با ندارایی هاش با خانواده بددهن و تهمت زنش ساختم به راحتی منو طلاق دادخدا اما منو فراموش نکرد یه مرد خوب سرراهم قرار داد که میخام باهاش زندگی کردنو تجربه کنم.میخاام مادربشم برام دعا کنید بتونم به راحتی بارداربشم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عزیزم برای شما از ادرار هم اسپرم پیدا نکردن؟

از ادرار؟؟؟اولین بار میشنوم

دکتر صاحب کشاف به ما گفتن اسپرم نداره بیوسبی کرد که نمونه بیضه هم صفر بود دیگه همین شوهرمم دیگه هیچ اقدامی انجام نداد هیچی مادرشوهرم نمیزاره میگه خدا بخاد میده دوا درمون نکنید شوهرمم دهن بینه 

بعد از۱۳سال زندگی که با بچه دار نشدن شوهرم ساختم با ندارایی هاش با خانواده بددهن و تهمت زنش ساختم به راحتی منو طلاق دادخدا اما منو فراموش نکرد یه مرد خوب سرراهم قرار داد که میخام باهاش زندگی کردنو تجربه کنم.میخاام مادربشم برام دعا کنید بتونم به راحتی بارداربشم

من شوهرمه   ولی  بعد سقطم چسبندگی گرفتم که نمیدونستم  تاره  فهمیدم   خستم & ...

عزیزدلم من 27 سالمه فعلا فقط همون اسپرم ک نمونه برداری کردن فریز داریم دیگه هیچ کار نکردیم اونم نمیدونم بدردمون بخوره یا نه خداکنه از توش اسپرم خوب پیدا کنن.

غصه نخور عزیز دلم مثه ما تواین دنیا کم نیست منم خیلی ناراحت بودم وقتی رفتم دیدم چقد شلوغه این جاها یه کم ارومتر شدم راستی دوست عزیزم چرا ابن سینا نرم؟

از ادرار؟؟؟اولین بار میشنوم دکتر صاحب کشاف به ما گفتن اسپرم نداره بیوسبی کرد که نمونه بیضه هم صفر ب ...

کاش راضیش میکردی برای اهدایی لااقل بچه از تو بود 

زندگیتونم شیرین تر میشد با بچه

عزیزدلم من 27 سالمه فعلا فقط همون اسپرم ک نمونه برداری کردن فریز داریم دیگه هیچ کار نکردیم اونم نمید ...

ابن سینا   قبلن خوب بود الانه  بچه  ها  بار  چندم چندم مثبت میشن    .اگه مشکل مالی نداری  بیمه  تکمیلی داری برو  بهمن   .. بهمن این دکترا خوبن میترا فروتن   ..  رراقی   ولی   دررفت وامد ایران و خارجه  ...  عارفی   تشخیص عالی اخلاق  بد  .   بعد تازه فریز و  که  میخای بیاری ابن سینا ببر بهمن   یا مهر   برو  دکتر کتابی عالیه اونجا  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
 ابن سینا   قبلن خوب بود الانه  بچه  ها  بار  چندم چندم مثبت میشن &nb ...

عزیزم هزینه های بهمن از ابن سینا بیشتره؟یعنی خصوصیه بهمن؟ادرسشم بهم میگی الهی خیر ببینی دوست عزیزم از ته دلم برات دعا کردم

کاش راضیش میکردی برای اهدایی لااقل بچه از تو بود  زندگیتونم شیرین تر میشد با بچه

اصلن یه قدمم بر نمیداره همش میگه باشه باشه ولی هیچ کاری نمیکنه ایندفعه بهش گفتم من بچه میخام گفت سال دیگه گفتم تو 7ساله میگی سال دیگه من 35سالمه خودت45سالته بسه دیگه گفتم پس تا سال دیگه سراغ منو نگیر گفت چشم و رفت البته بار اولش نیست تاحالا ده ها بار منو 2ماه 2ماه ول کرده بعد خودم زنگیدم یا اس دادم که برگشته الانم گف من تا سال دیگه نمیام بعدن نگی چرا نیومدی بعدن جیغ جیغ نکنی تو دلم گفتم خاک تو سرم که میدونه من آخرش میزنگم که بیاد باخودم عهد بستم ایندفعه هزارسالم بگذره حتی یه خبرم ازش نمیگیرم بالاخره باید راه خودمو پیدا کنم احتمالن جدا بشم ازش بچه دار نشدنش یه طرف اهمیت ندادن به خواسته ها و نادیده گرفتن من یه طرف😢 

عزیزم هزینه های بهمن از ابن سینا بیشتره؟یعنی خصوصیه بهمن؟ادرسشم بهم میگی الهی خیر ببینی دوست عزیزم ا ...

اره  دیگه  بیشتر  😔😔  کدوم شهری  ..  ادرس  بیمارستان بهمن و نمیدونم دقیق  فقط یه دونه بیمارستان بهمن  هست تهران فک کنم  ..زنگ بزن بخش ای وی اف  بگو دکتر عارفی اونجاست   اگه گفت اره  یعنی همونه  😃  بعد ادرسش و بگیر  ..  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
اصلن یه قدمم بر نمیداره همش میگه باشه باشه ولی هیچ کاری نمیکنه ایندفعه بهش گفتم من بچه میخام گفت سال ...

عزیزم چقد ناراحت شدم خیلی سخته ک همکاری نمیکنه باهات چقدم پرویه میذاره میره 

اصلن یه قدمم بر نمیداره همش میگه باشه باشه ولی هیچ کاری نمیکنه ایندفعه بهش گفتم من بچه میخام گفت سال ...

عزیزمم  چرا  اینجوری میکنه  اخه  ..  

عزیزم چقد ناراحت شدم خیلی سخته ک همکاری نمیکنه باهات چقدم پرویه میذاره میره 

همون کجا میره اخه  

باشه عزیز دلم مرررسی من کرمانم 

کرمان بودی  چرت نرفنی یزد  اونجا  یکی از بچه ها  یه مرکز رفته  افلاطونیان نهاا  یکی دیگه   بار اول مثبت شد امار مثبتش زیاد  .حداقل نزدیک بود بهت   کرمان تا تهران   😔😔😔

کرمان بودی  چرت نرفنی یزد  اونجا  یکی از بچه ها  یه مرکز رفته  افلاطونیان ن ...

عزیزم چون شوهرم ازو بود خودش گفت فقط بریم تهران ببینیم درمونی داره یا نه اخه همسرم بچگی بیضه ها توشکم جامونده بودن دکترا میگن باید زیر یک سالگی عمل میشده ک حرارت شکم اسپرما نکشه اما همسر منو شش سالگی عمل کردن اصلا امیدی نداشتیم ولی بیوپسی ک شد گفتن بیضه سمت چپ اصلاااا اسپرمی نداره حتی بافت سالمی هم نداره بیضه سمت راستم اول دکتر گفت میخواد اسپرما بریزه بیرون بعدش گفت بیاین هزینه فریز اسپرماتون بدید 

دکتر ازمایشگاه اینا گفت