2789
عنوان

اسپرم صفر

2695 بازدید | 74 پست

سلام دوستای عزیز من شوهرم ازواسپرمی هستن نمونه برداری کردن از بیضه تقریبا دوماه پیش دکتر سعید صاحب کشاف بیضه سمت چپ اصلاااا اسپرمی نبود بیضه سمت راست حدود 4میلیون اسپرم تحرک صفر وابنرمال گفتن براتون فریز کردیم بعدش میخواستم برم ابن سینا ک کرونا لعنتی اومد بنظر شما میتونن برای ما میکرو کنن توروخدا جوابم بدید ممنون 😭 😭 😭 😭

کجا فریز کردی   اسپرمو 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

منم دکترمون صاحب کشاف بود ما نمونه برداری از بیضه هم صفر بود عزیزم دیگه قطع امید کلی کردن

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ایششش لعنت به کرونا.ماهم قرار بود بریم دکتر ببینیم چشه و ازمایشش رو نشون بدیم.که این کروونای عوضی امد😞

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
ازمایشگاه ویان کنار دکتر صاحب کشاف خودشون

اکی اول که خدا  ابن سینا   نرو   واسه میکرو  برو  واسه تشکیل جنین بهمن یا بیمارستان مهر اونجا جنین شناساش بهترن  .بعدم دوستم  تو مشهد   با همین  بیوسی  بچه هاش دوقولوشدن   

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزیزدلم عمله نمونه برداری کلا صفر بود؟کی عمل کردید شما؟

میدومی  من چبدر تو این سالها اینجور موارد دیدم 😔😔😔

شوهر شمام صفره؟😥

نه تعداد خوبه.کم تحرکه و حرکت رو به جلو نداره

پروستاتم مشکل داره.اصلا یه وضعیه😢

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
عزیزم اصلا میتونن میکرو کنن برامون؟

اره  تو وضعت خوبه   حتما قبل  تخمکشی  ابووست   بخور تقویتی حتمی بخورررر   تامثل من نشی  تخمکات بد باشه  لعنت به هر چی دکتر  بی فکر

کجا فریز کردی   اسپرمو

ساغر جونم بنظر تو اسپرما کیفتشون پایین نمیاد ایقد غصه میخورم کرونا اومد نتونستم برم تهران زودتر کاری کنم همش حس میکنم کیفیتشون میاد پایین اخه همیجوری هم تو جواب بیوپسی خوب نبودن

ساغر جونم بنظر تو اسپرما کیفتشون پایین نمیاد ایقد غصه میخورم کرونا اومد نتونستم برم تهران زودتر کاری ...

من شوهرمه   ولی  بعد سقطم چسبندگی گرفتم که نمیدونستم  تاره  فهمیدم   خستم  شینیون  خیلی  ولی  خدا بزرگه   نگران نباش  ابن سینا کاری نکن  ..چند سالتونه    خوب کردی  اومدی تهران   .نگران نباش  خیلیا تخمک فریز میکنن   بعد  چند سال مصرف میکنن   اتفاقا فریز بهتر