2777
2789
عنوان

در پوووووست خودم نمیگنجمممم 🤩🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 37 پست
همه از ۳۰ ام باز شدن مام تهرانیم بخدا بیرون شلوغ شلوغ مردم دارن خرید عید میکنن 😩😩😩😩بیستر میشه کر ...

پاساژ و مغازه ها هم بازن؟؟!! 😮

چه بد. 

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
بسبار هم عالی❤🤕 کاش بگی چطوری انقدر لاغر شدی . من که ۷۱ بودم الان ۶۷ هستم ،میخوام بشم ۵۸☹ 

فقطططط کالری شماری و شام خیلیی سبک.ناهار حتی شده کلی فست فود و نوشابه خوردم ولی چون شامم کم بود لاغر شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما کجایید که مغازه هاتون بازه تازه پرو هم میکنید؟!😁

والا شهر ما که کاااملل باز شده ، انگار فقط ماییم که تو خونه ایم😐 انقدر شلوغه که بابام میخواد بره نون بخره جا پارک پیدا نمیکنه😐

کاشمنم اراده داشتم نهایتا ده روز میتونم رژیم بگیرم  تو ابن قرنطینه هم وحشتناک شدم میترسم برم&nb ...

اخه فکر کنم رژیم سر سخت میگیرین من همه چیز میخورم‌اما کالری  میشمارم خیلی خوبه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
پاساژ و مغازه ها هم بازن؟؟!! 😮 چه بد. 

همه مغاژه بازن فقط پاساژ حق باز بودن نداره 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
شلوار‌‌جینم سایزش ۲۹عه چه سایزیه

وا مگه سایز های شما چجوریه؟؟؟

اصلا مگه سایر ۲۹داریم؟؟؟؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
فقطططط کالری شماری و شام خیلیی سبک.ناهار حتی شده کلی فست فود و نوشابه خوردم ولی چون شامم کم بود لاغر ...

آها 👍 کالری شماری کردم یمدت ، خوشم نیومد☹ همش استرس داشتم که نکنه بیشتر بخورم😁 دیگه دیدم خیلی استرس میگیرم ول کردم