2777
2789
عنوان

در پوووووست خودم نمیگنجمممم 🤩🤩🤩🤩

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 37 پست
همه از ۳۰ ام باز شدن مام تهرانیم بخدا بیرون شلوغ شلوغ مردم دارن خرید عید میکنن 😩😩😩😩بیستر میشه کر ...

پاساژ و مغازه ها هم بازن؟؟!! 😮

چه بد. 

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...
بسبار هم عالی❤🤕 کاش بگی چطوری انقدر لاغر شدی . من که ۷۱ بودم الان ۶۷ هستم ،میخوام بشم ۵۸☹ 

فقطططط کالری شماری و شام خیلیی سبک.ناهار حتی شده کلی فست فود و نوشابه خوردم ولی چون شامم کم بود لاغر شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما کجایید که مغازه هاتون بازه تازه پرو هم میکنید؟!😁

والا شهر ما که کاااملل باز شده ، انگار فقط ماییم که تو خونه ایم😐 انقدر شلوغه که بابام میخواد بره نون بخره جا پارک پیدا نمیکنه😐

کاشمنم اراده داشتم نهایتا ده روز میتونم رژیم بگیرم  تو ابن قرنطینه هم وحشتناک شدم میترسم برم&nb ...

اخه فکر کنم رژیم سر سخت میگیرین من همه چیز میخورم‌اما کالری  میشمارم خیلی خوبه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
پاساژ و مغازه ها هم بازن؟؟!! 😮 چه بد. 

همه مغاژه بازن فقط پاساژ حق باز بودن نداره 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
شلوار‌‌جینم سایزش ۲۹عه چه سایزیه

وا مگه سایز های شما چجوریه؟؟؟

اصلا مگه سایر ۲۹داریم؟؟؟؟

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
فقطططط کالری شماری و شام خیلیی سبک.ناهار حتی شده کلی فست فود و نوشابه خوردم ولی چون شامم کم بود لاغر ...

آها 👍 کالری شماری کردم یمدت ، خوشم نیومد☹ همش استرس داشتم که نکنه بیشتر بخورم😁 دیگه دیدم خیلی استرس میگیرم ول کردم