2777
2789

من حدود چند سال پیش نامزد کردم بهم خورد خیلی سال پیش حدود ده سالی میشه هنوز که هنوزه نتونستم فراموشش کنم الان عکسش با زنش دیدم اینستا حالم دوباره بد شد خدایا چرا فراموشم نمیشه با اینکه شوهر دارم...

نامزد قبلیم خیلی اخلاقش بد بود ولی نمیدونم چرا عشق اول هیچوقت از دل آدم نمیره... دلداریم بدید😭😭

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچوقت نمیره الان اتفاقا داستانمو نوشتم

واقعآ؟ دارم دیوونه میشم

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
تو رو خدا دغدغه ها تون اینان 😧

نه بابا این یکیشه این کوچیکترینشه

دنبالش نکن که نخوای بهش فکر کنی...

همش جلوی چشامه