2777
2789
عنوان

وای خدایا چرا من آدم نمیشم😢😤😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1063 بازدید | 70 پست
خوب چی میشد واقعا ؟؟ وای می ایستاد پای تو ؟؟؟ اونکه هیجی نشده در رفته...... اگرهم بود چیزی نمیشد او ...

واقعآ هیچ  تلاشی نکرد فقط ناظر بود داغون شدنمو ببینه

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
خوب وقتی هی بدی بگن اونا هم از چشمشون میوفته نامزد سابقم خیلی مادرشو دوست داره

آره راس میگی ولی خیلی نامردن وقتی خودش میدونه چقدر خوبی منم هی با خودم میگم اینهمه باهاش صادق خوب بودم  چیشد پس

طرف منم خیلی مادر پدرشو دوس داره

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه زخمهایی هست هیچوقت خوب شدنی نیست وقتی یادت میاد دوباره زخمه دهن باز میکنه و دردش دیوونت میکنه😷

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....
آره راس میگی ولی خیلی نامردن وقتی خودش میدونه چقدر خوبی منم هی با خودم میگم اینهمه باهاش صادق خوب بو ...

خدا کمکت کنه انشاالله به اونی که به دلت هست خدا صلاحته میدونه برسی

خدا کمکت کنه انشاالله به اونی که به دلت هست خدا صلاحته میدونه برسی

مرسی عزیزم ایشالله که توام دلت آرامش بگیره و انقدر خوشی بیاد تو زندگیت که بتونی فراموشس کنی

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
مرسی عزیزم ایشالله که توام دلت آرامش بگیره و انقدر خوشی بیاد تو زندگیت که بتونی فراموشس کنی

فدات گلم عزیزمی😘

نمیدونم چرا ما زنا هیچی رو یادمون نمیره ولی مردا اینقدر بی احساسن اونو چندبار تو مجالس دیدم اصلآ منو که میبینه خودشو گم و گور میکنه😞

وای خدا اینارو میخونم داغونتر میشم عکس پروفایلت استیکریه که واسه هم میفرستیم الان مدتیه بلاتکلیفیم خ ...

هرچی به صلاحتونه و براتون قشنگه خدا قسمتتون کنه.اگه دوسش داری براش دوباره عاشقانه بفرس و اگه میدونی که نمیشه عقب نشینی کن.عشق همینه دیگه یا وصاله یاجدایی.