2777
2789
خیلی راحت میتونی برنامشو نصب کنی(مانکن یا کرفس)من برنامه مانکن دارم داخلش چیزایی رو که میخوری ثبت ک ...

ممنونم عزیزم برای پاسخ کاملتون، فقط یه سوال من با توجه به قدم مجازم ۲۰۰۰ کالری در روز بخورم ولی چون میخوام وزن کم کنم باید چند کالری بخورم 

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان توجه کنید خواستید عکس بدید فقط از چشم بدید چون وقیح دیشب ۳ بار تاپیک زده بود لعنتی

وقیح چیکار میکنه ک 

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

👁 بیا

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
خیلی راحت میتونی برنامشو نصب کنی(مانکن یا کرفس)من برنامه مانکن دارم داخلش چیزایی رو که میخوری ثبت ک ...

من وزنم خوبه اما میخام نصب کنم تا همینجوری بمونم

چقدباید بدی برای برنامش؟برای ios هم هست

Are you lost baby girl?
ممنونم عزیزم برای پاسخ کاملتون، فقط یه سوال من با توجه به قدم مجازم ۲۰۰۰ کالری در روز بخورم ولی چون ...

مطمئنی ۲۰۰۰هزار کالری

برای مردا هم انقدر نیس ها

اشتباه حساب کردی

ببین شاید متابولیسم بدنت ۲۰۰۰

کالری مصرفی کمتره هاااا

حالا تو این برنامه مشخصاتت رو وارد کنی بعد بری قسمت تنظیمات  هدفت رو مشخس کنی دکمه ثبت رو بزنی تازه میگه چقدر باید مصرف کنی

کالری هدف یعنی وزنی که میخوای بهش برسی

مثلا ۶۰هستی میخوای ب ۵۵برسی 

۵۵میشه  هدف

اگر بخوای وزن کم کنی باید کمتر از کالری روزانه مصرف کنی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ی مریض روانیه عکسارو جمع میکنه ی البوم میزنه پخش میکنه

حک که نمی تونه بکنه  وایییی چه ادم بدیه 

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏