2777
2789
مطمئنی ۲۰۰۰هزار کالری برای مردا هم انقدر نیس ها اشتباه حساب کردی ببین شاید متابولیسم بدنت ۲۰۰۰ ک ...

الان عکس میفرستم ، من کرفس رو دارم ولی هدف رو مشخص نکردم شاید به خاطر اونه

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وزنم خوبه اما میخام نصب کنم تا همینجوری بمونم چقدباید بدی برای برنامش؟برای ios هم هست

پول نمیخوای

وزن الانت مثلا ۵۰

هدفت رو هم ۵۰بزن

که ثابت بمونی

من مثلا وزن کم کردم ثبتش نکردم

چون اگر ثبت کنم و ب هدف رسیده باشم بعد برای اینکه دوباره بتونی ازش استفاده کنی باید سکه بخری😁😁

من همینجور از برنامه استفاده میکنم..خیلی خوبه

ولی مدتیه ثبت نکردم

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ن نمیتونه  آره خیلی عوضیه

پس عکس از خودتون نزارید چه ادم ترسناکیه این بشر 

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
الان عکس میفرستم ، من کرفس رو دارم ولی هدف رو مشخص نکردم شاید به خاطر اونه

اره ۲۰۰۰متابولیسم بدنته

اگر اینو مصرف میکردی الان ۱۰۰کیلو بودی😁😁😁😁😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چشم‌من

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

دیدین بپاکم عکسو

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

خیلی زیاده

مگه قدت چنده😕

کرفس رو نداشتم

تو الان میتونی داخلش غذاهایی که خوردی ثبت کنی؟؟

الان نصب میکنم تو کرفسو داری یا مانکن Ios ya android 

مانکن دارم

اگر ازت فعالیت خواست بزن روی خیلی کم

اره ۲۰۰۰متابولیسم بدنته اگر اینو مصرف میکردی الان ۱۰۰کیلو بودی😁😁😁😁😁

نه الان دارم روزی ۱۱۰۰ کالری مصرف میکنم 

میخواستم بدونم با ورزش چطوریه ینی من ۱۲۰۰ کالری بخورم بعد ۲۰۰ تا ورزش کنم که به هزار برسم یا هزار تا بخورم ورزش هم جدا باشه از کالری 

از پنجره دل خدا دید بهتری دارد
نه الان دارم روزی ۱۱۰۰ کالری مصرف میکنم  میخواستم بدونم با ورزش چطوریه ینی من ۱۲۰۰ کالری بخورم ...

ببین مثلا تو در روز ۱۲۰۰کالری مصرف میکنی

و این کالری برای کم کردن وزنه

حالا اگر ورزش کنی

مثلا ۵۰۰کالری سوزوندی

اگر داخل برناگه ثبچش کنی بهت نشون میده که تو میتونی ۱۷۰۰کالری در روز استفاده کنی

چون ۵۰۰سوزوندی و مشکل نداره بیشتر مصرف کنی

ولی من

ورزش رو هیچ وقت ثبت نمیکردم

میگفتم بزار بیشتر و زودتر لاغر شم

ولی خب با اینکه ورزش میکردم و ثبت نمیکردم بعضی روزا کالریم از ۱۲۰۰هم بیشتر میشد برام مهم نبود چون من ورزش کرده بودم و جا داشتم بیشتر بخورم

فقط بعضی روزا