2777
2789
سلام خوبی ببخشید من مزاحمت شدم باز، عجله ای نیستا ولی گفتم شاید یادت رفته ب استادت بگی😊

سلام عزیزم....استادم‌چله نشسته وامکان ارتباط ندارم باایشون عزیزم...اینوهم دخترش که دوستم هست بهم گفت ونمیتونم باایشون صحبت کنم تاچله شون تموم بشه...یادم هست اماچون خبری درموردنیتت ازطرف استادم( چون دردسترس نیست) نداشتم بهت بدم صبرکردم تاخبری بشه بعدتگت کنم...

سلام عزیزم....استادم‌چله نشسته وامکان ارتباط ندارم باایشون عزیزم...اینوهم دخترش که دوستم هست بهم گفت ...

آهان، چله نشسته ینی چیکار میکنه؟ دعا و اینا میخونه؟

آدم مذهبیه؟ چله رو از کی شروع کرده؟

میدونم خیلی سوال کردم ولی خیلی برام جالبه ک استادی ک حس ششم و چشم سوم داره چ جوریه

ببخشید🙈

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

آهان، چله نشسته ینی چیکار میکنه؟ دعا و اینا میخونه؟ آدم مذهبیه؟ چله رو از کی شروع کرده؟ میدونم خیل ...

بله...چله مبشینن ودعامیخونن...گاهی چهل روزفقط اب میخورن...گاهی فقط موادخوراکی خام...بعضی وقتا روزه میگیرنوافطارفقط اب وخرمامیخورن....ذکرای مخصوص داره...یه جای دنج بدون هیچ ارتباطی بادنیای بیرون...نه گوشی نه تی وی...فقط هرچندروز یکی میره موادموردنیازشونومیذاره پشت دراتاقشونومیره...من خودمم چندباری چله نشستم...خیلی خوبه...

آهان، چله نشسته ینی چیکار میکنه؟ دعا و اینا میخونه؟ آدم مذهبیه؟ چله رو از کی شروع کرده؟ میدونم خیل ...

ده روزی میشه شروع کرده...بله مذهبیه...اما یک مذهبیه واقعی...یک انسان واقعی...به معنای واقعی باخداست...بسیاربسیارکنارش ادم احساس ارامش داره...ایشون چشم سومش فعاله وقدرت پرواز روح دارن...حس ششم یکی موهبتای کوچیه ایشونه....

ده روزی میشه شروع کرده...بله مذهبیه...اما یک مذهبیه واقعی...یک انسان واقعی...به معنای واقعی باخداست. ...

خوش ب سعادتش،خدا حفظش کنه،کاش برا زندگی منم دعا میکرد...

ممنون ک برام توضیح دادی، چون اول ک گفتی از استادم میپرسم من میترسیدم الان ک فهمیدم انسان خوبیه و خداشناسه حس خوبی بهش دارم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
خوش ب سعادتش،خدا حفظش کنه،کاش برا زندگی منم دعا میکرد... ممنون ک برام توضیح دادی، چون اول ک گفتی از ...

فک کردی فال گیره؟🤣🤣🤣🤣نه عزیزم ایشون روحانیه...اما معمم نیستن ولباس روحانیت نمیپوشن....بسیاربسیارباخداست...من سریه موضوعی به ایشون مراجعه کردم و کمکم کرد...الانم  بادخترایشون دوست صمیمی هستم...استادمعنوی من هستن....حتما میگم دعاتون کنن

فک کردی فال گیره؟🤣🤣🤣🤣نه عزیزم ایشون روحانیه...اما معمم نیستن ولباس روحانیت نمیپوشن....بسیاربسیار ...

با حرفای شما من انگار ندیده یه حس خوبی بهش دارم 

ممنون🌹

فک کردی فال گیره؟🤣🤣🤣🤣نه عزیزم ایشون روحانیه...اما معمم نیستن ولباس روحانیت نمیپوشن....بسیاربسیار ...

سلام عزیزم خوبی؟

من خیلی حالم بده امشب دوس دارم بمیرم راحت شم هیشکیو ندارم دردمو بهش بگم هیشکیو ندارم کمکم کنه

نمیدونم چ جوری آروم شم،خدا هم دوسم نداره خدا هم تو گرفتاری و غم ولم کرد

استادت چله ش تموم شده فک کنم،میشه ازش بپرسی من چیکار کنم چ جوری خدا رو صدا بزنم ک جوابمو بده؟؟؟

میشه بهشون بگی از حس ششمشون استفاده کنه و بگه ته این زندگی لعنتی من چی میشه؟ بعد دادگاه تکلیف شوهرم میخواد چی بشه؟

نمیدونم چیکار کردم ک زندگیم این شد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز