2777
2789
عزیزدلم...اخرین باری که اینکاروکردم متاسفانه ۴ساعت بیهوش شدم ....اما به استادم میگم...اسم کوچیکت چیه ...

خدای من ینی انقد ضرر داره

بخدا راضی نیستم برا کسی اتفاقی بیوفته

اگه اتفاقی برا استادت نمیوفته بهش بگو

اسمم زینب هست چیز دیگه ای هم لازمه بگم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
خدای من ینی انقد ضرر داره بخدا راضی نیستم برا کسی اتفاقی بیوفته اگه اتفاقی برا استادت نمیوفته بهش ...

...عزیزم من جسمم یاروحم درتعادل نیست متاسفانه...وگاهی که میخام تمرکزکنم یهویی خون دماغ میشمو وازحال میرم...چون چشم سومم که فعال شد نااگاهانه کارایی کردم که هزینه زیادی بابتش دادم...نه استادم که دیگه استاداینکارهست...ازش خواهش میکنم که انرژی بذاره وجوابتوبده عشقم...اگه لازم باشه اطلاعاتی بهش بدیم تگت میکنم...فردا بهش میام میدم ونتیجه روبهت میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

...عزیزم من جسمم یاروحم درتعادل نیست متاسفانه...وگاهی که میخام تمرکزکنم یهویی خون دماغ میشمو وازحال ...

وااای خدا خیرت بده، بخدا تو بد شرایطیم، 9 ماهه یه شب بدون گریه نخوابیدم، خیلی در حقم لطف میکنی عزیزم 😘

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
وااای خدا خیرت بده، بخدا تو بد شرایطیم، 9 ماهه یه شب بدون گریه نخوابیدم، خیلی در حقم لطف میکنی عزیزم ...

زینب جان...این موضوعی که باهاش درگیری یه موضوع حقوقی کیفری هست؟؟؟؟ ایااین موضوع باعث شده سرافکنده بشی؟ باعث ابروریزی شده؟

وااای خدا خیرت بده، بخدا تو بد شرایطیم، 9 ماهه یه شب بدون گریه نخوابیدم، خیلی در حقم لطف میکنی عزیزم ...

موضوعی بوده که باوجودبی گناهی شما...اما نتونستیدثابت کنید بی گناهیتونو؟؟؟وعملا الان همه چیز به ضررشماست؟

زینب جان...این موضوعی که باهاش درگیری یه موضوع حقوقی کیفری هست؟؟؟؟ ایااین موضوع باعث شده سرافکنده بش ...

این کاملا درسته

موضوعی بوده که باوجودبی گناهی شما...اما نتونستیدثابت کنید بی گناهیتونو؟؟؟وعملا الان همه چیز به ضررشم ...

من آره کاملا بیگناه و بی خبر زندگیم خراب شد،ولی شوهرم کاملا کاملا بی گناه هم نه ولی کاریه ک دوستش کرده و شوهرم ب طور اتفاقی این اتفاق براش افتاده

بعدشم اون خانواده اگه برا دوستش رضایت بدن شوهر منم آزاد میشه

من آره کاملا بیگناه و بی خبر زندگیم خراب شد،ولی شوهرم کاملا کاملا بی گناه هم نه ولی کاریه ک دوستش کر ...

واضح تر از این دیگه بلد نیستم بگم چیزی ازش متوجه شدی؟

این کاملا درسته

عزیزدلم..حسم میگه که این مشکلت توسط یک شخص مسن حل میشه...یک شخص مسن که تواین کاردخالت داشته خودش میاد واین موضوع رورفع ورجوع میکنه...وابروریزی حل میشه...اما درمورد زمانش...حسی که الان دارم بین ۲ تا ۸ وعده اس....یعنی ممکنه این وعده روز باشه یا هفته یاماه....به استادمم پیام دادم نظرایشونوهم برات میپرسموبهت میگم فعلا جواب ندادن...اما نگران نباش وصبورباش...این مشکل حتما حل میشه ممکنه هزینه ای هم براتون داشته باشه...اما حل میشه...ازامشب انرژیتوصرف نگرانی ودلشوره نکن...فقط اترژی مثبت بفرست...

واضح تر از این دیگه بلد نیستم بگم چیزی ازش متوجه شدی؟

نیاز نیست چیزی بگی عزیزم...حس کردم که بیگناهی...این موضوع که براتون پیش اومده میتونه روحساب کینه ای قدیمی باشه ویجورایی پاپوش طورباشه...اما مهم اینه که حل خواهدشد...فقط صبورباش واینقدرررررربی تابی نکن....

عزیزدلم..حسم میگه که این مشکلت توسط یک شخص مسن حل میشه...یک شخص مسن که تواین کاردخالت داشته خودش میا ...

ان شاءالله عزیزم ممنونم ازت... الان دوس دارم گریه کنم از هیجان، بین 2 تا 8 وعده اگه سال نباشه خییییلی خوبه

پولم اشکال نداره الان میفهمم هیچی مهم تر از آرامش نیس

پس حس خودت ب این ماجرا مثبته؟

باشه عزیزم منتظر جواب استادت میمونم واقعا ازت ممنونم😘

ان شاءالله عزیزم ممنونم ازت... الان دوس دارم گریه کنم از هیجان، بین 2 تا 8 وعده اگه سال نباشه خییییل ...

بله مثبته...نه حسم به سال نمیره...زودترازاینا حل میشه قشنگم...اما قول بده اروم باشی...ذکربگو قران بخون....ارامش توخیلی مهمه قشنگم....اروم باش ارومه اروم...خداحواسش به به بنده هاش هست عزیزدلم....یه واسطه مشکلتوحل میکنه...نگران نباش وامشبوباارامش بخاب....خودتواروم کن به هرطریقی که میتونی‌...مهمه همسرت روحیه توروببینه....مهمه نشون بدی که ایمان داری به قدرت خدا...ببخشیدخیلی نمیتونم الان تمرکزبیشتروعمیقتری بکنم...اما اگه چیزدیگه ای دستگیرم شد بهت میگم...خوب بخابی قشنگم....خوابای خوب ببینی....

بله مثبته...نه حسم به سال نمیره...زودترازاینا حل میشه قشنگم...اما قول بده اروم باشی...ذکربگو قران بخ ...

چشم حتما، اتفاقا تو این مدتم با حرف زدن با خدا و ذکر و دعا طاقت آوردم

ممنون از وقت و انرژی ک برام گذاشتی

تو هم خوب بخوابی شبت آروم

مرسی عزیزم

سلام خوبی

ببخشید من مزاحمت شدم باز، عجله ای نیستا ولی گفتم شاید یادت رفته ب استادت بگی😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز